Ambient pornit/oprit

Join the new world

 

Кандидатура за председника еСрбије[2. Део]

Ziua 1,865, 11:27 Publicat în Serbia Serbia de Admiral Yamamoto

У овом чланку представићу вам тимове и планове који ће, уколико добијем ту могућност, водити еСрбију као што су водили много пута до сада. Огромно искуство, радни људи, млади који желе да се докажу, свако ће добити прилику да покаже колико воли еСрбију и шта је спреман да учини за њу.

Министарство економије еСрбије:

Министар:Pegavac

Члан министарства: Diana Volhovich

Доказани људи и поштени на правим местима. Једноставан опис ових дама које би водиле МЕС. Задужење о окретању пара на ММ-у имаће Пегавац која ће на крају месеца направити извештај о свом раду и заради која се остварила током месец дана рада уз приложене доказе(СС). У другој просторији овог министарства. Диана ће се бавити писањем извештаја о потрошњи пара грађана еСрбије, који ће грађани добијати на увид на свака 3 дана. Чист рачун, дуга љубав.

Министарство спољних послова еСрбије:

Министар: Cookies Crisp

Чланови министарства: Baltazar , Splindza, Coolinbun, Unihorn и Letva

Саветник наведених чланова министарства и главни трол међу савезницима: Kistru

Стара школа никад боља. Ово министарство заслужује само најбоље људе, који су ту да раде за еСрбију, који су већ доказани радни људи и који ће учинити све да еСрбија напредује у сваком смислу. еСрбија не сме више дозволити да егоисти искаљују свој бес над савезницима и претe нашим најбољим и најискренијим пријатељима. Уз овакав тим њихов рад из прошлости само може да гарантује сигурну будућност еСрбије.
Огромно искуство, контакти и велика жеља да се побољша статус еСрбије на међународном плану водиће еСрбију и овај тим. Приближавање еБразила нашем савезу, побољшање контакта са еРусијом и учвршћивања наше везе и вођење савеза у правом смеру, то ће бити основни принципи по којима ће радити ово министарство и ови људи. Од сваког очекујем исто што и од осталих људи у мом тиму, само рад, рад и рад.

Оно што посебно очекујем у овом министарству јесте одличан рад од једног младог МОФ-е који се до сада пуно пута доказао и желео бих да му пружите шансу да настави одличан рад. Намеру да спроведе програм амбасадора имао је још у октобру али сада, уз доста личног времена младог МОФ-е, очекујем да ће своје планове завршити у јануару. Има огромно поверење целог тима министарства, а верујем, ако дозволите, имаће и поверење целе еСрбије.
Министарство одбране еСрбије:

Министар: Aradjanski Branko

Чланови министарства: Ilija, Svetlana, Korsakov,Nemke, Alex.L, Antic Dragan, Pljackas, Srbin 1,Binary,House the Doctor, Fist3

Ово министарство имаће поред МСП-а највише посла. На њима ће бити сва наша снага, штета коју ће морати да координишу како би сваки дан био дан за победу. Са овим људима радио сам у прошлости више пута и доказане су пчелице радилице. Оно што очекујем јесте да се од новог играча у МОД-у F1st-а створи још један екстра радник на кога може свако да се ослони у будућности. Поред њега у МОД-у ће још радити и Hause. Однос са ПВЈ јединицама и ВеС јединицама мора да се још више унапреди- и сами чланови МОД-а су из разноврсних јединица и групација, а оно што нас све спаја јесте еСрбија.

Hause, имаће задатак да уведе једну малу новину што се тиче новина МОД-а. Поред свакодневних измена у новинама који ће радити МОД, он ће писати сваке недеље чланке о подацима учењене штете јединица, ефективност, активност и сл. ствари. Надам се да ће овај мини програм тргнути из мале досаде јединице и допринети да ударају још јаче, боље и активније. Морамо вратити тимски дух и такмичење које смо некад имали. Искрено се надам да ће то успети Hause.

Почетком рада ресора 6 у еСрбији, одвојили су се тада једни од најјачих играча еСрбије који би ударали по потреби уколико дође до рунди где ће бити потребно да се „ убаци “ пар милиона штете(тада је и то била огромна штета). Ресор 6, сада познатији као Титани, су због појединих Китана, како се популарно називају у еСрбији, изгубили част коју је некад имала та државна организација, која дословце никад није била под државом, али скупљање на каналу најјачих налога са представницима МОД-а и ударања по наређењу измешало је касније личну карту исте. Мој предлог је да се Титани врате коренима. Пуцање је некада било бесплатно али тада су били чланови исте сви тенкови кад је тенковање имало смисла, сада је то бацање пара. Оно што једино видим као решење јесте да еСрбија има удела 30% у подели тенкова, а да остатак тенкова Титани финансирају из своје личне касе. Успут, биће убачен бот који ће пратити њихов удар и количину штете коју су направили, да би се написао извештај и једном за свагда отклонила сумња између Титана и Китана. Уколико не можемо потпуно да се вратимо коренима, можемо барем да се нађемо на пола пута. Иако се многи не слажу и предлажу да се Титани укину тотално зато што више немају сврху, због прошлости и части према добрим људима који су тамо били, моје лично мишљење јесте да треба да постоје као организација, наравно без припадника који нису достојни тог ресора, који не знају да цене прошлост и људе пре њих који су били ту. Уколико не дође до оваквог договора, неће постојати трећи предлог.


На крају овог чланка укратко бих желео да споменем даље развијање система ротацијe. Са савезницима, уколико ми се пружи прилика, разрадио бих до детаља систем ротације. Конкретан план односи се за случај опасности по еСрбију у некој одлучујућој борби, на то ко би и када ударао, колики дмг могу да испоруче јединице у сваком тренутку и која би јединица ударала по већ унапред одређеном редоследу. Не причам више само о нашим јединицама већ и о савезничким. Уколико ми се пружи прилика, врло радо бих наставио овај пилот пројекат, као и моје колеге из иностранства. Ништа не кошта да се покуша, само је неуспех кад неко неће и не жели.У следећем чланку прочитаћете нешто о мом заменику председника, тиму саветника који ће бити формиран од старих и врло цењених играча у нашој и широј јавности, као и о тиму МУП-а, МИ и МОС-а. Иза сваког горе наведеног играча и оних које ћете тек видети стоји огромно искуство у прошлости, огромна жеља за доказивањем у младости и пре свега љубав према еСрбији.

Искрено,
Мачор - Admiral Yamamoto

 

Comentarii

war 0408
war 0408 Ziua 1,865, 11:29

vipr

war 0408
war 0408 Ziua 1,865, 11:29

gidru

war 0408
war 0408 Ziua 1,865, 11:30

ćitre

Raccoon Queen
Raccoon Queen Ziua 1,865, 11:30

votado!

Lord Grian
Lord Grian Ziua 1,865, 11:31

opala!!! idemo... pobeda!!!

Rik Daphnee
Rik Daphnee Ziua 1,865, 11:31

Podrska o/

VampirisLav
VampirisLav Ziua 1,865, 11:33

Supordato hasta siempre mackadante \ó/

NaTakoTeJaNaKitu
NaTakoTeJaNaKitu Ziua 1,865, 11:34

Srecno

Radivoj NS
Radivoj NS Ziua 1,865, 11:36

Јел нас ви то само замајавате?

Како мислиш да победиш када се ниси ни кандидовао?


Presidential candidates http://www.erepublik.com/en/presidential-candidates/country-65

Admiral Yamamoto
Admiral Yamamoto Ziua 1,865, 11:37

Не секирај се Радивоје х)

Black..Silver
Black..Silver Ziua 1,865, 11:39

Radivoje, kandidati se mogu promeniti do 2. ili 3. u mesecu, to je samo formalnost koja ce se siguro obaviti.
Admirale, super tim u MoD-u i MES-u al gde sabana u MSP : /

Radivoj NS
Radivoj NS Ziua 1,865, 11:41

Не разумем коју игру играте, јел то нешто да се пређе власт?

Kао помирили смо се у последњим секундама?

serbiankid
serbiankid Ziua 1,865, 11:42

Glaaaaaaaaaas!

Admiral Yamamoto
Admiral Yamamoto Ziua 1,865, 11:43

Он ће да буде главно м00до у савезу много га воле 🙂

Aradjanski Branko
Aradjanski Branko Ziua 1,865, 11:44

Radivoje,ne sekiraj se ti nista : )

Georgian woolf
Georgian woolf Ziua 1,865, 11:45

o/

Mister Spooky
Mister Spooky Ziua 1,865, 11:47

Pa ti imas fakticki UeS vladu, samo nisi turio one "tvrde" momke :😁

crni anjaa
crni anjaa Ziua 1,865, 11:57

VOTADO:D
\o/

Admiral Yamamoto
Admiral Yamamoto Ziua 1,865, 11:57

Фактички не гледам странку, штета што тврди момци неће укапирати то. Мени је важно да нема паразита и да су сви радни или нови који желе да науче нешто. То сам у старту реко и сваки пут понављам, ко жели не занима ме која је странка, важно је да ради и сви смо срећни х)

Kravenn
Kravenn Ziua 1,865, 12:01

Admiral for CP !!!!

EtzeL the Hun
EtzeL the Hun Ziua 1,865, 12:02

voted and subs

send something : (

heffe
heffe Ziua 1,865, 12:03

"Поред свакодневних измена у новинама који ће радити МОД, он ће писати сваке недеље чланке о подацима учењене штете јединица, ефективност, активност и сл. ствари. "

Mnogo je ovo poverljivo za javnost, iako sam jedan od onih koje zanimaju ove informacije ne bih voleo da budu dostupne nasim neprijateljima...

Srecno

Chow-Bg
Chow-Bg Ziua 1,865, 12:04

Frustracija i dalje traje :DD izbacen iz Titana zbog neispunjavanja uslova. Ceo e zivot jurnjava za e foteljom .

Mucuchies
Mucuchies Ziua 1,865, 12:05

mislim da pokusavas Simonovicu preoteti ministre xD

Admiral Yamamoto
Admiral Yamamoto Ziua 1,865, 12:07

Heffe

Износиће се само оно што већ пише на сајту који свако може да види али ретко ко гледа или га среди лепо за чланак, прочитај мало новине код човека. Оног еНепријатеља кога то занима већ одавно све то зна на сајту

House the Doctor
House the Doctor Ziua 1,865, 12:09

@heffe:

Poverljivo za javnost? Informacije u vezi udaranja jedinica su uvek bile dostupne i javne. Ja sam ih redovno objavljivao i uvek su bile čitane (pogledaj moje novine), ali zbog ''nekog problema koji admini ne mogu da reše'' sam prestao (jer članci, zbog neke greške u mojim novinama, ne mogu da se objave).

egov4you.info/units/overview

heffe
heffe Ziua 1,865, 12:17

Ok ovo, za ovo znam, ovo je dmg na dnevnom novio ja sam mislio da hocete da pisete dmg po udaranju :DD

Sto manje informacija imaju to bolje 😃

Auyantepui
Auyantepui Ziua 1,865, 12:21

Podrška! O/

naturaIMystic
naturaIMystic Ziua 1,865, 12:25

ima lava ima vote!

Scipio Africanus Cornelius
Scipio Africanus Cornelius Ziua 1,865, 12:30

Pola drške. o7

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Ziua 1,865, 12:35

Хеффе, па подаци о начињеној штети се објављују већ у неколико месеци уназад, погледај све извештаје о финансирању војске. Једино што су ти подаци давани у виду линка, а претпостављам да Мачак сад жели да се пишу чланци са посебно том тематиком. У сваком случају, подаци су били лако доступни свима који су их интересовали, па опет узесмо 10 ресурса у том периоду :😁

ПС
Светлана, Пегавац, Дијана, Уни... Фино :😁 Мој план је да једног месеца будем кандидат за председника са искључиво женском поставом у Влади :😁

Aradjanski Branko
Aradjanski Branko Ziua 1,865, 12:38

Hahhaah,strale ocu ja da budem neki nadzornik u toj vladi : D

Vesko Petkov
Vesko Petkov Ziua 1,865, 12:39

voters club bringed me here. Good luck Serbians and fight with us! Bulgarian o7

GregoryG
GregoryG Ziua 1,865, 12:41

http://imgur.com/il8b4.jpg
Monitoring.

Ubod sisa
Ubod sisa Ziua 1,865, 12:41

Ima mene ima VOTE! Srecno!

Fist3
Fist3 Ziua 1,865, 12:42

Pola drške. o7

coolinbun
coolinbun Ziua 1,865, 12:47

o7

DaRkO 206
DaRkO 206 Ziua 1,865, 12:54

podrska ali da budem ministar za hranu!

Radigast
Radigast Ziua 1,865, 13:07

jel to neki podmladjeni sastav MoDa ?

Admiral Yamamoto
Admiral Yamamoto Ziua 1,865, 13:21

@Negoslav

Obrnuto 😉 I ja sam odavno bio u UeS-u da li to znaci da sam ja UeS kandidat ? : P Vecina odavde nema veze sa UeSom akivno vec duze vreme. Pravi old tajmeri se skupljaju, svako ko je posten i zeli da radi je dobrodosao, igramo svi od pocetka godine za eSrbiju o7

@Radigast

Vreme je da se izmesaju novi i stari i stvori nova generacija ekstra MOD-ovca koji ce moci svi da cimaju. Nema lepseg pocetka godine ako se to odradi

Nerazuman Lavirint
Nerazuman Lavirint Ziua 1,865, 13:25

Супер! о7

Срећно!

EL FAT BANDIDO AFK
EL FAT BANDIDO AFK Ziua 1,865, 13:33

prvi

War3hous313
War3hous313 Ziua 1,865, 13:38

ovo meni tako dobro zvuci da mi dodje da se vratim u eSrbiju,
o7

Admiral Yamamoto
Admiral Yamamoto Ziua 1,865, 13:43

Svako je dobrodosao nazad

Povratnik 012
Povratnik 012 Ziua 1,865, 13:47

kuku lele sa vama!!!

Ludak021
Ludak021 Ziua 1,865, 14:26

ne zna se ko je mladji od koga lol (nista zlonamerno naravno) samo ti jos fali mene da ubacis negde i da budemo ekipa omladinaca koja zeli da se dokaze xD

Ludak021
Ludak021 Ziua 1,865, 14:27

zaboravih clueless-a i kistrua 😃

Admiral Yamamoto
Admiral Yamamoto Ziua 1,865, 14:31

I njega cemo xP

SERBCOSSACK
SERBCOSSACK Ziua 1,865, 14:32

Апсолутно безнађе, ко год како год, те младо ил маторо...

boki trinaest
boki trinaest Ziua 1,865, 14:51

GLUPI VOTERS KLUB
JE*O SAM ONOG KO GA JE IZMISLIO

 
Postează răspunsul tău

Ce este asta?

Acesta este un articol scris de un cetățean eRepublik, un joc de strategie bazat pe țările din viața reală. Creează-ți propriul cetățean și condu țara ta pe drumul ei spre glorie. Îți poți câștiga faima în războaie, luptând ca un erou, în presă, scriind articole, sau construind un imperiu financiar.