پیام فوری رقیب پیام کوتاه تلفن همراه می‏شود

Day 161, 14:24 Published in Iran Iran by Nader.ImmOrtal

بر اساس یک بررسی، احتمالا پیام فوری با کنار زدن پیام کوتاه موبایل و همچنین ایمیل در رایانه به ابزار ارتباطی اصلی غیر صوتی تبدیل خواهد شد.

به گزارش ایسنا، بر اساس یافته‏های یک مطالعه - که 17 هزار نفر در 30 کشور جهان را مورد نظرسنجی قرار داده است – با شروع به کارگیری پیام فوری توسط کاربران تلفن همراه این برنامه به ابزار اصلی غیر صوتی برای ارتباط تبدیل خواهد شد.

طبق این گزارش هنگامی که کاربران تلفن همراه از گوشی‏های خود به اینترنت دسترسی پیدا می‌کنند، هزینه ارسال پیام فوری برای آن‌ها تقریبا صفر بوده و تنها هزینه بسیار اندک بابت ارسال اطلاعات پرداخت می‏کنند و با عرضه استفاده نامحدود از مرورگرهای وب توسط اپراتورهای تلفن همراه، به کارگیری پیام فوری در میان کاربران افزایش می‏یابد.

بر اساس این مطالعه در میان کسانی که از پیام فوری استفاده می‏کنند این برنامه بیش‏ترین امکان مورد استفاده در تلفن همراه است.

61 درصد کاربران تلفن همراه روزانه از پیام فوری استفاده می‏کنند، در حالی که تنها 55 درصد کاربران روزانه از پیام کوتاه و 12 درصد از ایمیل در تلفن همراه خود استفاده می‏کنند.

پیام فوری همچنین در حال به دست آوردن سهم بزرگ‏تری از تمامی ارتباطات پیام‏رسانی است و پیام‏رسانی فوری به اندازه‏ای محبوب شده است که از هر صد پیام ارسال شده از طریق تلفن همراه یا رایانه‏های شخصی در جهان یازده مورد پیام فوری است.

از سوی دیگر از هر صد پیامی که توسط کاربران تلفن همراه ارسال می‏شود 36 پیام فوری هستند که نشان می‏دهد ابزار پیام‏رسانی برتر در نزد کاربر تلفن همراه به حساب می‏آید. همچنین شمار پیام‏هایی که از طریق پیام کوتاه ارسال می‏شوند کاهش چشمگیری یافته‏اند و کاربران پیام فوری به طور تعجب‏آور کمتر از ایمیل در رایانه شخصی استفاده می‏کنند.

بر اساس این گزارش در حال حاضر هشت درصد از تمامی کاربران تلفن همراه جهان از پیام فوری استفاده می‏کنند و پرشمارترین این کاربران در هنگ‏کنگ (33 درصد) قرار دارند. با این ‏حال استفاده از پیام فوری در چین (16 درصد) نیز بالاست که فرصت بزرگ میان 500 میلیون مشترک تلفن همراه در این کشور را نشان می‏دهد.

در چین و سایر کشورهای در حال توسعه مانند برزیل و هند شواهد حاکی از پیشی گرفتن پیام فوری از سایر ابزارهای پیامر‏سانی است که نشان‏دهنده علاقه مصرف کننده به این ابزار ارتباطی غیر صوتی است.