Ambient pornit/oprit

Join the new world

 

[ПОСЛАНИК] Интервю с президента на еЯпония

Ziua 1,825, 05:46 Publicat în Bulgaria Singapore de Bulgarian Diplomatic Corps

Здравейте сънародници,
Това е първата ми статия и тя е за сегашния президент на еЯпония Koppanyi Ferenc.

- Кой си ти в реалния живот и защо си си избрал този прякор?
- В реални живот съм унгарски журналист. Koppanyi Ferenc не е истинското ми име, то идва от една ролева игра която играех преди много години. Не беше най-добрият избор, но аз няма да си го променя, защото всеки знае това име.

- Кога започна да играеш eRep. и кое още те задържа в играта?
- Започнах играта на 9-ти февруари 2009. Беше така наречения Index-бум в Унгария: Index е новинарски портал който публикува статия относно играта. Заглавието ѝ беше: Помощ, еУнгария е завладяна от ерумънците. Бях във войската която победи Румънската Империя, но по-късно напуснах еУнгария, заради глупавата политика.Веднъж напуснах играта, но е пристрастителна: никога не можеш да победиш, но можеш да срещнеш интересни хора. Добър съм в политиката – тъкмо пиша за това в реалния живот.

- Кажи нещо за националната ви еармия?
- еЯпония е малка и не много добре въоръжена страна, несравнима с европейските сили. Това е едно интернационално общество и не войната е важна за повечето хора. Предишното правителството субсидираше войската, но сега нямаме пари. Моето МЮ е частна организация, ние(лидерите в МЮ-то) се опитваме да подпомагаме играчите чрез храна и оръжия със лични средства.

- Какви са ти плановете до следващите президентски избори?
- Първата ми цел е задържа страната свободна поне до изборите за конгрес, защото не можем да направим нищо без конгрес. Най-голямата заплаха за нас е Тайван(eRoC). От много източници знаем, че някой тайландски лидери планират да ни нападнат преди изборите за конгрес за да ни държат в тъмата и бедността. Затова се нуждаем от помощта на CoT и трябва да подпишем повече MPP-та със силни държави.

- Ще предадеш ли нещо на българите?
- Помагайте ни!🙂 Моля ви подкрепяйте ни и ние също ще ви подкрепяме! Заедно ще сме по-силни.


kiril73 - Посланик на еБългария в еЯпония от ден 1`818

 

Comentarii

Momchil
Momchil Ziua 1,825, 06:54

Вот

NO CARRIER
NO CARRIER Ziua 1,825, 07:53

о7

Mario Todorov
Mario Todorov Ziua 1,825, 08:17

Вот!

STOYCH3V
STOYCH3V Ziua 1,826, 04:01

о7

bancho22
bancho22 Ziua 1,829, 12:05

o7

 
Postează răspunsul tău

Ce este asta?

Acesta este un articol scris de un cetățean eRepublik, un joc de strategie bazat pe țările din viața reală. Creează-ți propriul cetățean și condu țara ta pe drumul ei spre glorie. Îți poți câștiga faima în războaie, luptând ca un erou, în presă, scriind articole, sau construind un imperiu financiar.