Fundo lig/desl

Ах Тигри, Тигри! [Game Over]

49 Dia 2,159, 23:37 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Беше лошо ранет. Го знаеше тоа. Иако околу него беа се нашле Трте и Роберт, како и некои други понови членови на Тигрите кои не ги познаваше затоа што се поретко наминуваше во базата, тешејќи го дека ќе биде подобро, знаеше дека крајот се ближи.

В

ler mais »

[Pljakot] One Man Army o/

14 Dia 2,003, 01:11 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Јас како редовен какач на играва, ќе си одземам од слободното време кое треба да го посветам на пишување на дипломска работа, за да издадам едно кратко соопштение во кое ќе биде содржан мојот гнев од Вашиот однос кон еМакедонија.

После 3 години во

ler mais »

Help us, the poor, please.

6 Dia 1,985, 01:20 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Plato, please, tell us, the poor by strength and gold and factories, how the hell we should do this?

You say that sharks are circling around, but I am sure you know that 'the sharks' have 40k+

ler mais »

Каде се Тигрите?

81 Dia 1,828, 07:31 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Напоменувам: статијава ја почнав пред повеќе од еден месец. Веќе не знам ни што идеја имав кога почнав да ја пишувам, едноставно сум изгубил секаква желба да се трудам околу играта. Неколку пати бев во дилема да ја избришам, но сепак се решив да ја д

ler mais »

Why we play this game?

20 Dia 1,649, 02:26 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Sometimes I can read articles with this kind of Title, and how this game is over, it's all about the money, why we still play this game?

This is not why I play this game:This

ler mais »