Fundo lig/desl

Besnikeria e nje ushtari

6 Dia 2,371, 06:34 Publicado em Chile Chile Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Në letërsinë angleze, rrëfehet një ndodhi e cila u mësohet fëmijëve në shkollë. Gjatë luftës së dytë botërore, ushtarët britanikë ndiheshin të rraskapitur, me moral të rënë dhe u mungonte vullneti për të vazhduar luftën. Shumë prej tyre ndiheshin të

ler mais »

How to Live With a Doberman Pinscher

10 Dia 2,208, 03:13 Publicado em Albania Albania Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

The Doberman pinscher is a smart, loyal, elegant and strong breed. These dogs are versatile and highly trainable for use as companions or guards. The Doberman pinscher first came into existence in Europe in the late 19th century when breeders ler mais »

AMERICAN PARADOX

54 Dia 1,929, 07:54 Publicado em USA USA Análise e debates políticos Análise e debates políticos
SO FUNNY.........PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
and the last adventure THE US … ler mais »

Gallata ne chat

1 Dia 1,914, 00:46 Publicado em USA USA Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais
[img]http://img844.imageshack.us/img844/6063/70[/img] … ler mais »

NO COMMENT

2 Dia 1,893, 06:34 Publicado em USA USA Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

ler mais »