Fundo lig/desl

ТОП 5

7 Dia 2,236, 08:45 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

ТОП 4

ler mais »

Амбасадор во Босна и Херцеговина

3 Dia 2,219, 07:50 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Здраво, Македонијо. Јас сум новиот амбасадор за Босна и Херцеговина. Моментално, Босна има 1190 активни граѓани. Просечниот левел на граѓаните е 23. Има 6 региони кои се наоѓаат во УАЕ. Има 3 ресурси: риба, ориз и нафта. Минаната недела Босна и Хер

ler mais »