Fundo lig/desl

Sobre o meu jornal

Abrir página da Wiki

▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ SPRINT NEWS™ ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬
1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link
3. I'll sub you back
4. Thanks 🙂
▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ SPRINT NEWS™ ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬

E-Republik's 9th anniversary, Gold and Energy Bars!Check your Mail

2 Dia 3,286, 10:06 Publicado em Chile Chile Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

ler mais »

Manticore Неделен предизвик

3 Dia 3,143, 04:56 Publicado em Chile Chile Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublikПочнувајќи од Ден 3,143 па се до Ден 3,149 ,ќе бидете во можност да го отклучите новиот тенк Manticore.Се што треба да направите да го добиете овој тенк е е да освои … ler mais »

[New Update] Холдинг Компании

14 Dia 3,140, 09:41 Publicado em Chile Chile Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublikАдмините најавуваат нова промена во играва (Holding Company) која ќе биде се со цел да се подобри економијата. Новата промена започнува од Ден 3145 [по Е-Републик вр … ler mais »

[New Update] Војна за ресурси и Нова Индустрија

5 Dia 3,075, 02:48 Publicado em Chile Chile Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik
Админите најавуваат нови промени во играва,кои ќе се однесуваат околу ресурсите.

Драги граѓани,

Во текот на следните 2 месе … ler mais »

Helloween Missions[15 Rewards]

12 Dia 2,899, 06:22 Publicado em Chile Chile Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociaisHalloween Missions

Plato is waiting for you at the nearest airport. Meet him, prove your worth and experience an adventure of a lifetime!

Sumptuous rewards wait for those … ler mais »