Fundo lig/desl

Здраво

39 Dia 2,218, 12:19 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Денеска ќе зборуваме за животните желби. Нечија животна желба е да ебе на чопер, нечија е да оди во Америка, а нечија пак, да не го стигне раката на ВМРО. Но и покрај се, според мене, најголема животна желба е онаа на АнтиталенаТ да ги допре цицките

ler mais »

Кандидатура (ОТКАЖАНО ПОРАДИ МЕТАЛЕЦОТ)

18 Dia 2,204, 17:49 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Чисто да ви кажам дека треба да ме гласате пошо другиве се помлади од мене и пошто ќе се деси пичвајз. Тимот ќе биде соопште највеќе за 24 часа. Малку како потресени се од понудата, па треба да се смират.


ХОБАНЕ, ШИТКАЧУ, НАРЕДНАТА ШУТКА НЕМА ДА

ler mais »

Можда изгубив

14 Dia 2,177, 18:02 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Можда изгубив. Ама изгуби и Аце Жути. Он е два пати јас.

ler mais »

Се кандидирам

8 Dia 2,169, 17:51 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Се кандидирам за претседател.

http://www.youtube.com/watch?v=d05A36KBS2A

Поздрав.

ler mais »

Статија

35 Dia 1,899, 05:05 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordens de batalha Ordens de batalha

Гледам, не сум напишал статија повеќе од 100 дена. И еве, пишувам. Спремаме проект. За нашколо. Ќе биде многу јак. Имам и нов мобилен. И вчера со троопер пола саат праевме муабет. Додуша он сереше и збореше со мене. На крајот не изми раце. Сакаше да

ler mais »