Fundo lig/desl

Az utolsó ereptali

72 Dia 3,224, 11:46 Publicado em Hungary Hungary Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais
Vidáman, szinte fütyörészve zártam be a kaput és ültem ma autóba, hogy elmenjek a talira. Az eső elállt, a forgalom gyér, szinte nulla, lehet táncoltatni a fordulatszámmérőt, mikor az erdők között kanyargó úton kiérek a faluból és belátok egy- … ler mais »

[Sárgarépa emlékalapitvány] Különdíj a Ninja Pack-ért

17 Dia 3,221, 12:18 Publicado em Hungary Hungary Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociaisKedves maradék!

Elnézést kérek, hogy ez a díj csak most került átadásra, de a játék is lepunnyadt, a kuratórium is szétszéledt, és csak így, utógyújtással tudjuk átadni az erep-történelem legnagyobb hoaxának megalkotásáért a különdíjat
ler mais »

cikk fsb-nek, hogy mennyit ért a minimálbér projektje

89 Dia 3,212, 14:43 Publicado em Hungary Hungary Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais


Ez a cikk ennek a kattantnak a kérésére készült, és azt szeretném szemléltetni benne, mennyit változtatott fsb 200.000 HUF-al a minimálbéren. Na most ez a nárcisztikus ámokfutó mindenféle manipulált grafikont varázsolt a cikkeibe, ezzel támasztva … ler mais »

fsb híres grafikonja a KSH standardja szerint

41 Dia 3,211, 11:39 Publicado em Hungary Hungary Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociaisKedves maradék!

A mai és a tegnapi nap kétségtelenül legtöbb szellemi energiáját felőrlő kérdése fsb grafikonszerkesztési perverzitása volt. Az alapos tudományos vita lezárásaként fsb a KSH (!!!!) egyik grafikonját hozta fel etalonként, íme:
ler mais »

Búcsú Teleki Kolostól

18 Dia 3,198, 10:23 Publicado em Hungary Hungary Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociaisElérkezett ez is. Itthagyott minket. Végleg.

Bár még nem sikerült átgondolnom teljesen a tragédiát, tollat kell ragadjak, úgy érzem.

A legnagyobbak egyike volt. Aki végig … ler mais »