Fundo lig/desl

Мисија - 2 [3/3]

31 Dia 2,552, 07:22 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Ајде одиме пак мисија 2 (3-3), само сеа КОМЕНТАР = 4 к7 🙂
Напомена: После 25иот коментар завршува поделбата.

Фалаler mais »

Мисија - 2 [2/3]

36 Dia 2,552, 03:34 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Ајде одиме пак мисија 2 (2-3), само сеа КОМЕНТАР = 3 к7 🙂
Напомена: Тие шо напишале коментар после 25-иот не добива ништо,без лутки.

За секој шаут +1 к7 добивате
Фала

[img]http://www.thenug.com/sites/default/pub/022014/thenug-[/img]

ler mais »

Мисија - 2 [1/3]

31 Dia 2,551, 15:40 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Претходната статија со 25 коментари си ја избришав и сеа ми е неважечка па ајде одиме одново за секој коментар добивате по 2 к7 тенкој.
Напомена: Над 25 коментари не се добива ништо,без лутки.

Фала


[img]http://cdn.sneakhype.com/wp-content/[/img]

ler mais »

Вратете го времето назад

19 Dia 2,547, 15:37 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Вратете го времето назад и сетете се на дечкиов и сетете се на неговата цел МАКЕДОНИЈА ДО ИНДИЈА и дали и како ја оствари па можда че ви биди пример како водеше и че ви дај мотив да се обедините пак драги македончина

http://www.erepublik.com/
ler mais »

Претседателска кандидатура - Тим и Програма [Prilep4an4e]

72 Dia 1,900, 07:42 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Добар ден. на сите !

После подолго играње решив да се кандидирам за претседател на еМакедонија како официјален кандидат од политичката партија Обединета еМакедонија.
Некои од вас ме знаат а некои не , а за тие што не ме знаат ќе ви ја претставам

ler mais »