Fundo lig/desl

Sobre o meu jornal

Abrir página da Wiki

Party of Ethnic Albania News

WEB i eShqiperis

16 Dia 1,867, 05:51 Publicado em Albania Albania Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublikPershendetje Vellezer Sot do Ju Prezantoj Websajtin e Shqiperis

www.eshqiperia.tk

ler mais »

[PEA] Parlamenti, dhe zgjedhjet presidentciale

8 Dia 1,866, 05:06 Publicado em Albania Albania Análise e debates políticos Análise e debates políticos


Pershendetje qytetare te nderuar eshqipetare , veqanarsisht anetar te PEA-s . Se pari ju faleminderit per VOTAT e juaja per PARLAMENT, edhe pse ishin pak, ato vota na zbardhen FYTYREN , dhe i treguam … ler mais »

Party of Ethnic Albania (Ndihmat)

19 Dia 1,859, 01:55 Publicado em Albania Albania Análise e debates políticos Análise e debates políticos


Përshendetje vëllezer partia jon qe nga dita e hënë do te filloj te jap ndihma per te gjith antaret e partis...

Si iniciatorë : DonCurtishi
ler mais »

Party of Ethnic Albania (po ndryshon)

5 Dia 1,855, 04:01 Publicado em Albania Albania Análise e debates políticos Análise e debates políticos


Përshendetje vëllezer une Soldier1995 Sekretar i Përgjithshm i partis ju bej thirrje qe te vini ne partin
Party ler mais »

Kryetaret te Partis Dita 1,853 (Rezultatet)

16 Dia 1,853, 06:23 Publicado em Albania Albania Análise e debates políticos Análise e debates políticos

1.
______________________________________________________________________________
2.

ler mais »