Fundo lig/desl

Нова Поделба!

33 Dia 1,906, 11:21 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Negócios financeiros Negócios financeiros

Епа решив да да направам една поделба по повод (НЕМА ПОВОД)


Епа за само 5 Q7 тенка и 20 Q7 храна ве дели:

1. Vote на статијава

2. Subscribe на весников

3. Shout на статијава

4. Во коментар напишете број на Vote и Subscribe

Не пиш

ler mais »

Поделба!!!

153 Dia 1,899, 11:48 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Решив и јас да си креирам свој весник!
Па му го дадов името "Just for funn" .
Па прво да викашам состо го создадов весников:1. За да го добијам ММ медалот.
2. За да ја видам новата мапа па затоа ми требаат 1000 субови!


Па за да ги до

ler mais »