Fundo lig/desl

O e bukura 'MORE'

1 9 horas atrás Publicado em Albania Albania Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

'Moj e bukura More
si të lash
e më ngë të pash
Si të lash,si të lash
siç të gjeta ngë të lash
Atje kam unë zotin At
atje kam unë zonjën Mëmë
atje kam dhe tim vëlla
gjithë mbuluar
të gjithë mbuluar
të gjithë mbuluar nën dhe
ler mais »

Dokument serb i vitit 1912!

15 Dia 3,137, 14:47 Publicado em Albania Albania Análises de guerra Análises de guerra

“Sa aktuale kjo!!!

 
Nga historia duhet të mësojmë! Kjo është para 104 vjetëve , por nuk don të thotë se nuk ka ende veprime të tilla!?


Shikoni direktivat serbe për punën e tyre me shqiptarët në vitin 1912 në prag të luftërave … ler mais »

Hoscakalin Gozum

136 Dia 2,493, 13:01 Publicado em Indonesia Indonesia Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Selam Aleyküm eTr ahalisi


Az sonra okuyacağınız makale biraz uzun olacak ve okurken bir çoğunuz oh be kurtulduk,bazılarınız ne diyim bilemedim bir kaçınız da olmadı Enfal ruhunda olacak... Ayrıca makale kişiseldir yorum yazarken a kişler mais »

Weekly Period of CP

42 Dia 2,305, 15:59 Publicado em Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Poštovani građani eBiH

U ovom članku ću vam podrobnije pojasniti što se zbivalo u proteklom tjednu.

Kao što znate napali smo Crnu Goru koordinirano sa Albanijom i zauzeli jednu crnogorsku regiju. Nakon toga smo planirali ler mais »

eBIH NEEDS YOUR HELP !

55 Dia 2,304, 14:54 Publicado em Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina Ordens de batalha Ordens de batalha

Dear my brothers, sisters, friends...

First of all listen this while reading :)

The Last of the Mohicans

We have very important battle with Serbia tomorrow.

ler mais »