Fundo lig/desl

За Ендорсе

0 Dia 2,686, 04:03 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

За Ендорсе

ler mais »

Да помогнеме

15 Dia 2,515, 08:36 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

English version below:
Драги пријатели

м-р, д-р Евица Бојаџиева, 34 години е мајка на две малолетни деца и боледува од еден од најретките и најагресивни карциноми на црниот дроб Cholangiocarcinoma. Сите напори за евентуален оперативен третман во

ler mais »

Ideme tura 3

35 Dia 2,467, 08:51 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Jos malo pa nestalo

ler mais »

Vtora tura

30 Dia 2,466, 16:35 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

ajde novi 25 komentari

ler mais »

1 , 2 , 3

30 Dia 2,466, 09:28 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Мисии
Ајде дадете коментар, не е лошо и пријател да ме додадете,

За извик
http://www.erepublik.com/en/article/1-2-31-2426323/1/20

ler mais »