Fundo lig/desl

KLA - our pride

7 Dia 3,358, 09:11 Publicado em Albania Albania Análises de guerra Análises de guerra

KOSOVO LIBERATION ARMY
War of KOSOVO for freedom[IMG]http://i66.tinypic.com/2qc012e.[/img] … ler mais »

Chat-i i eShqiperis

6 Dia 3,292, 12:25 Publicado em Albania Albania Ordens de batalha Ordens de batalha

Pershendetje vllazen shqiptar , duke e pa te nevojshme bashkpuniminin mes nesh (që është mëse i nevojshem) vendosa me e hap një CHAT , ku mund të jemi më aktiv dhe më të organizuar o/Për të hyrë në chat klikoni linkun : … ler mais »

Balli Kombëtar!

11 Dia 3,275, 09:59 Publicado em Albania Albania Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Të nderuar vllazën Shqyptar!

Kam nderin dhe knaqësin të ju njoftoj për krijimin e partis "Balli Kombëtar" - e cila do ta ketë qëllimin e njejtë si në jetën reale bashkimin e trojeve shqiptare, duke shikuar rrethanat dhe ler mais »

O e bukura 'MORE'

4 Dia 3,263, 08:52 Publicado em Albania Albania Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

'Moj e bukura More
si të lash
e më ngë të pash
Si të lash,si të lash
siç të gjeta ngë të lash
Atje kam unë zotin At
atje kam unë zonjën Mëmë
atje kam dhe tim vëlla
gjithë mbuluar
të gjithë mbuluar
të gjithë mbuluar nën dhe
ler mais »

Dokument serb i vitit 1912!

15 Dia 3,137, 14:47 Publicado em Albania Albania Análises de guerra Análises de guerra

“Sa aktuale kjo!!!

 
Nga historia duhet të mësojmë! Kjo është para 104 vjetëve , por nuk don të thotë se nuk ka ende veprime të tilla!?


Shikoni direktivat serbe për punën e tyre me shqiptarët në vitin 1912 në prag të luftërave … ler mais »