Fundo lig/desl

Sobre o meu jornal

Abrir página da Wiki

News from eMacedonia

NEED your comment - Round 3

44 Dia 2,467, 20:21 Publicado em Chile Chile Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Please comment here for the mission ! o/

ler mais »

NEED your comment - Round2

41 Dia 2,467, 16:21 Publicado em Chile Chile Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Please comment here for the mission ! o/

ler mais »

NEED your comment - Round1

31 Dia 2,467, 02:51 Publicado em Chile Chile Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Please comment here for the poor mission

ler mais »

БИТКА за СИТЕ ВРЕМИЊА

31 Dia 1,434, 17:09 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análises de guerra Análises de guerra

или
КОЛКУ СЕ ТРОШИ на ОВА ПРОКЛЕТА ИГРА

Само што заврши според мене најепската битка на еРепублика што досега ја имам видено. Имено станува збор за кампањата водена за регионот БАЈА помеѓу МЕКСИКО и ХРВАТСКА, а која за … ler mais »

ПЛАТО ПОЧНА ДА СЕ ВАДИ, НЕ НАГРАДУВА !

12 Dia 1,277, 16:09 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Negócios financeiros Negócios financeiros

Денес бев изненаден кога попладне добив лична порака во која пишуваше:

We appreciate your passion and dedication!

Dear citizen,

Recently I visited your land and noticed that you are a very dedicated and planned citizens. It was a very

ler mais »