Fundo lig/desl

Red Fury II Division - recruiting members!

30 Dia 2,976, 12:44 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Greetings fellow soldiers!

I assume you are already familiar with the Military Unit Red Fury II Division.

It was created 80 days ago, and since then it’s become one of the most talked-about and most respectable Military Units ler mais »

Кандидатура за претседател [НЕНОДС]

85 Dia 2,905, 09:39 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Почитувани македонци дојде време да се кандидирам и ја за Претседател на еМакедонија после долго размислување одлучив дека овој месец можам да одвојам слободно време за позицијата еПретседател на еМакедонија.
Некои од вас ме познаваат лично некои не

ler mais »

New Elite MU - Red Fury II Division

106 Dia 2,896, 11:44 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Greetings soldiers of the New World!

It is on our great pleasure to announce the creation of the new Elite Military Unit – Red Fury II Divison
We are ler mais »

Подготовки за пакови Д2 [НЕНОДС]

28 Dia 2,848, 12:24 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análises de guerra Análises de guerra

Како што знаете минатиот месец успеавме да опремиме неколку д2 акаунти кои што од ден во ден стануваат се подобри во нивната дивизија и даваат дополнителен придонес во зајакнување на македонската втора дивизија.

Бидејки минатата акција беше успешн

ler mais »

Д2 инвестиција и организација [НЕНОДС]

78 Dia 2,843, 09:45 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Снабдувањето со пакови на Д2 акаунти заврши успешно.Малце нервози неколку ноќи не преспиени меѓутоа успеавме за сите што одлучивме да земеме пацкови (инфантри и повер пак).

Според моите информации опремени и активни акаунти за овој месец имаме 12,

ler mais »