Fundo lig/desl

Sobre o meu jornal

Abrir página da Wiki

GAZETA CRAZY SHADY NEWS ESHTE GAZETA E FJALES SE LIRE .

eRepublik Elite Citizen

1 Dia 1,835, 04:32 Publicado em Albania Albania Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Ne fillim te gjitheve URIME 100 Vjetori i Pavarsise se Shqiperis.
Sot po ju tregoj Eliten e lojtareve te eRepublikes.

Romper -http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2020512 .

ScymeX -http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1352 .

ler mais »

Per 28 Nentor (2)

3 Dia 1,830, 09:17 Publicado em Albania Albania Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Edhe kesaj here po sjell nje dicka nga shkimtart tone te medhejn .
Kesaj here kome sjell nje veper te madhe nga Fan .S.Noli.

Hymni i Flamurit

O flamur gjak,o flamur shkabe,
O vend e vatr' o nen' e babe.
Lagur me lot,djegur me flage,

ler mais »

Per 28 Nentor (1)

7 Dia 1,825, 11:49 Publicado em Albania Albania Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Po ju a tregoj nje poezi nga i madhi Gjergj Fishta .
Ky eshte artikulli i pare me poezi ,ndersa do te vin 4 artikuj me poezi .
Por per sot e kini kete .

Ndihmo ,Zot,si m'ke ndihmue!
Pesqind vjet kishin kalue,
Se te bukren ket Shqypni

ler mais »

MERRNI 50 FOOD Q3 FALAS.

34 Dia 1,825, 03:15 Publicado em Albania Albania Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Sot po behen bujar dhe po shperndaj 50 Food q3 .
Por nese do ni ti u a jap .Duhet ti plotesoni keto kushte .

1.Abonohu ne kete gazete.
2.Votoje kete artikull.
3.Komentoje se i sa ke qene kur je abonuar dhe votuar,P.Sh(v27-S49).
4.

ler mais »

Rrogat e vogla..!

4 Dia 1,812, 04:08 Publicado em Albania Albania Negócios financeiros Negócios financeiros

Te gjithe kane nje probelem sa i perket rrogave te dites ne Shqipri.
Ca tjere shkojn punojn per Fylolin,dhe marrin rrogen 20.50 ALL ,dhe i ndihmojn te zhvillohen.

Ndersa tene rroga me madhe qe kam pare eshte 18.05 ALL ndoshta ka qelluar ndonje

ler mais »