Fundo lig/desl

Sobre o meu jornal

Abrir página da Wiki

Нашето мото е: Секој ден без смеа е изгубен ден!

Вебстрана: www.mzz.con.mk

Министерството за заебанции е основано од страна на Митре Матески на 01.04.2010 година кој истовре

Komentari misija 3

27 Dia 4,858, 07:32 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Treti del od misijata potrebni 25 komentari.

o7

ler mais »

Komentari misija 2

26 Dia 4,841, 10:38 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Vtor del misija potrebni 25 komentari.

o7

ler mais »

Упорност

17 Dia 4,580, 12:42 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais


Oдат двајца другари на железничка. Само што влегле возот тргнува и двајцата почнуваат да трчаат, но едниот се откажува. Другиот упорен трча трча и скока во возот. Тој што не успеал да се качи застанува и почнува да се гази од смеење. Некој човек по … ler mais »

Судбина

31 Dia 4,579, 12:02 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Мујо и Хасо ограбиле пошта и секој си земал по една вреќа. По неколку месеци Мујо го прашува Хасо:
- Што имаше во твојата вреќа?
- Па, околу половина милион евра. Купив куќа, кола. А во твојата?
- Мојата беше полна со сметки. Плаќам секој месец ко

ler mais »

Шпионирање

7 Dia 3,299, 17:32 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Вчера гледав со двоглед како се соблекува младата сосетка. Сабајлево, рано, некој ми ѕвони на вратата.
-Отворам, гледам ​таа.
-Виде ли вчера каде си ги ставив хулахопките?

ler mais »