Fundo lig/desl

Sobre o meu jornal

Abrir página da Wiki

▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ Ilirske_novine ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬
1. Sub my newspaper
2. PM me with the number
3. I'll sub you back
4. Thanks!
▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ Ilirske_novine ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬

Истина о краљу Милану - Прећутана историја Срба

1 Dia 4,389, 06:35 Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticosЈош један од српских владара које је страна пропаганда кроз медије и школство представила на веома негативан начин. Какве год да је грехе имао, Милан Обреновић је за Србију учинио много: од територијалних проширења, … ler mais »

Да ли је цар Јустинијан био Србин - Историја Срба у Илирику

16 Dia 4,387, 04:55 Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticosЈустинијан или Управда по житију које се некада чувало на Светој Гори. Ова емисија говори о животу Срба у 5. и 6. веку у Илирику, на Хуму (Балкану) за време владавине Рима и Цариграда. Емисија је заснована на доказим … ler mais »

Истина о краљу Милутину - скривена историја Срба

10 Dia 4,377, 01:12 Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticosСрпски владари, а изнад свих краљ Милутин, неправедно су приказани у службеној историји. Истину о Светом краљу Милутину открива Игор Милосављевић у новој емисији Србија Глобал. … ler mais »

Бугарски план истребљења Срба! - Милован Писари Злочини Бугара у великом рату

0 Dia 4,371, 00:48 Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticosМилован Писари је историчар који је докторирао у Италији на тему бугарских злочина у Првом светском рату, на територији окупиране Краљевине Србије. Емисија се бави већим делом бугарским злоцинима у великом рату.

ler mais »

Српски календар - Основ европске цивилизације

0 Dia 4,369, 22:52 Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticosСрпско календарско знање уграђено је у основе цивилизације Европе а из овог знања створена је ''индоевропска'' митологија. У Срба ова колодарска митологија очувана је изворно и у целости те зато ми и данас можемо про … ler mais »