Fundo lig/desl

Sobre o meu jornal

Abrir página da Wiki

Mais um jornal fechado por motivos de pouca importância

Dexter на состанок !!!

32 Dia 1,463, 02:08 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Еве го Dexter фатен на дело со неколку од неговите мултиња на состанок како се договараат за префрлање пари без да бидат банирани 🙂


За шоут : http://miburl.com/TZfqTP Dexter на состанок !!!

ler mais »

Македонските паравојски и мала ММ акција за нив !!!

25 Dia 1,280, 08:34 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Во овое воени денови Македонија со помош на паравојските добро ги одржува битките во кои е западната, а исто така и цивилите многу помагаат.
А сега да преминеме на главното.
Chaos Order
[img]http://static.erepublik.com/uploads/avatars/Citizens/[/img]

ler mais »

Златните еМакедонци

27 Dia 1,248, 02:21 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Иако на еРепублик Македонија е само 7 месеци таа има многу јаки и храбри синови. Како млада земја имаме голема сила на военото поле. Во оваа статија ќе ви ги претставам топ десетте Златни еМакедонци.


1. [img]http://pic.mk/images/lazarosa.[/img] … ler mais »

Еве кој ги украде парите !!!

33 Dia 1,240, 14:17 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

По долго инстажување, од блиски извори дознав кој ги украде парите. Сумата на пари не е воопшто мала таа изнесува околу 500 милиони евра кои беа најдени во еден подрум.
[img]http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Technology/images/huge-stack-of-[/img]

ler mais »