Fundo lig/desl

Join the new world

 

Vote for Ali Gual

Dia 1,903, 06:20 Publicado em Egypt Egipto por Comte de Reus

Poble d'Egipte, vull presentar-vos el qui ha retornat d'entre els morts per governar el nostre país i dur-lo a la llibetat i a la prosperitat:

Ali Gual! Primera Gran Encarnació de Karnitx, Sacerdot Suprem del Karnitxandrisme i candidat unitari de Crotalonia per la Presidència d'Egipte.

ELL ens permet veure'l en forma de corona solar, símbol de poder sobre els astres. Preguem i votem perquè dirigeixi la seva força i el seu lulz sobre la nostra terra.


---

People of Egypt, I want to present you the one who has come back from death to govern our country and carry it to the freedom and the prosperity:

Ali Gual! First Grand Reborn of Karnitx, Supreme Priest of Karnitxandrism and unitarian candidate of Crotalonia for Egyptian Presidency.

HE lets us see him as a solar crown, symbol of power on the planets. Let's pray and vote to ask him to put his force and his lulz on our land.

 

Comentários

Ali Gual
Ali Gual Dia 1,903, 07:13

lololololololololololo Pole!

Ali Gual
Ali Gual Dia 1,903, 07:14

Subpole! Vote for Ali Gual!

Naboal
Naboal Dia 1,903, 07:41

aha...mmm i el resum del programa? xD

Comte de Reus
Comte de Reus Dia 1,903, 09:02

era un post ràpid per fer fora del top5 els egipcis. que el programa el pengi ell

Urner
Urner Dia 1,903, 09:52

Agafo espai per publi.
-Tens el meu vot
-I el meu arc
-Y mi hacha!

rahuver
rahuver Dia 1,903, 10:43

jo el votaré i tal, però no estaria de més que algú ens expliqués als nous, profans en la matèria, de què collons va això del lulz, karnitxandristes, haruistes, etc.. més que res per saber amb quin grau de seriositat/conya ens ho hem de prendre.

ahha31
ahha31 Dia 1,903, 11:31

Tenint en compte que el dret a parlar en nom del poble d'Egipte com ximples i vostè és una escuma de vosaltres un Trdm Roma del seu país i va arribar a Egipte perquè se li Cent, Roma

costalsina
costalsina Dia 1,903, 14:57

Vota Ali Gual!

Naboal
Naboal Dia 1,903, 16:24

rahuver tot serà en serio, el que passa és que Ali Gual és una mica troll i el Comte li segueix el rollo.

rahuver
rahuver Dia 1,904, 10:34

ok, ja em sembla ve que hi hagi una miquetona de trolleig 🙂

Ali Gual
Ali Gual Dia 1,904, 13:33

...miquetona... si clar...

 
Publicar comentário

O que é isso?

Estás a ler um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Cria uma personagem e ajuda o teu país a alcançar a glória, enquanto te tornas num herói de guerra, num editor reconhecido ou num guru das finanças.