Fundo lig/desl

Join the new world

 

Vége?

Dia 1,898, 14:09 Publicado em Hungary Hungria por SubBass

Itt hagy minket. Ő is...meg Ő is...holnap talán MI következünk?

Gondolom már mind éreztétek, hogy egyre többen fejezi be eRepublikos pályafutását végleg. A mai nap Bunevo hagy itt minket. Végleg. (Vagyonát nem megerősített források alapján a Magyar Flotta kapja.)

herris még a múlthéten osztotta szét a vagyonát a nép között, ezzel biztosítva, hogy ne érezzen késztetést a visszatérésre.

Sajnos egyre többen, már a nagyok közül is, nem folytatják tovább a játékot, különböző okok miatt. De miért? Miért pont most?
A gazdaság romokban, ha valaki nem termel nagy mennyiségű nyersanyagot, vagy nem rendelkezik Q7 fegyvergyárral, szinte lehetetlen a napi harchoz szükséges kaja és fegyver kigazdálkodása, nem is beszélve a bónuszos edzésekről. A románokkal való folytonos oda-vissza elfoglalás/eltörlés fárasztó és véget nem érő kör. Bár a legutóbbi nagy keleti hadjárat felpezsdítette az aktívabbakat.

Napi 2 perces rutin! Persze, annak aki kétkattos, esetleg nem nagyon foglalkozik a játékkal. Ha egy picit is bele akarunk mélyedni a részletekbe, a hadjáratokba, politikába, már nem elég ez a két perc, egy nap többszöri ütéssel órákat is el lehet tölteni az oldalon, ami persze a magánéleti kérdéseket vet fel: -ráérünk mi erre? Ezt mindenki maga döntse el.

Egy BabyBoom mindig jó, de ha a régi, tapasztalt játékosainkat elveszítjük, ez nem ér sokat.....
 

Comentários

stLhee
stLhee Dia 1,898, 14:36

Mondjuk ahhoz egy jó játék kellene. Ez nem az. 😛

Érdekes, magam is érzem ezt a 'minek csinálom egyáltalán' dolgot, régebben nem gondoltam volna. De amikor azt olvasom, hogy 'You have worked for 1440 days in a row', akkor úgy érzem, a napi (5x) két perc még belefér.
Lehet, hogy öregszek 🙁

cone a hun
cone a hun Dia 1,898, 21:12

Én részemről pl. több mint 1 év után tértem vissza, de nem bántam meg:)
Reménykedjünk, hogy a most így döntő társaink egy jó része visszatalál.

Bunevo
Bunevo Dia 1,899, 08:20

Néha majd rátok nézek a túlvilágról, hogy mit ügyködtök porrá még nem vált testetekben. 😃

SubBass
SubBass Dia 1,899, 12:46

A fő gondom, hogy van egy réteg aki már 45-50es szint fölött van és több mint 30ezer erővel bír, őket lehetetlen már megközelíteni, főleg ha új játékos próbálkozik ilyennel. Kicsiként meg annyira jelentéktelen az ember, hogy elmegy az a kis kedv is.

szemi
szemi Dia 1,899, 15:04

SubBass érdekes amit írsz, Mikor kicsi voltam engem az tartott itt, amit akkor tátott szájjal néztem,hogy lehet akkorát ütni : )

Eheslo
Eheslo Dia 1,900, 06:02

A jetikkel több int fél éve vannak - hol sunyi, hol publikált - békék.
Akkor ütjük őket, mikor nekünk jönnek, mint legutóbb is.
Ezért nagyon érdekelne mire gondolsz, mikor ilyet írsz:
"A románokkal való folytonos oda-vissza elfoglalás/eltörlés fárasztó és véget nem érő kör. "
Mikor és hol volt ilyen ping-pong itt az elmúlt 6-8 hónapban, hogy ráuntál?

Miben különbözik számodra a képernyőn (a szarul kivitelezett jeti fos grafikai felületén) a brazilok, usa, kína, irán elleni harc, a jetik ellenitől, hogy ilyen iszony van benned a velük való harctól?

SubBass
SubBass Dia 1,900, 14:26

Nem az elmúlt időszakról beszélek elsősorban. 2 éve játszom itt, ezalatt elég sok eltörlést megéltem (mint a két fél részéről). A változatosság tartja fenn az érdeklődést, ha nem kell hónapokon át ugyan azon a 4 területen ugyan azon ellenfelekkel megküzdeni, sokkal izgalmasabb a harc.

 
Publicar comentário

O que é isso?

Estás a ler um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Cria uma personagem e ajuda o teu país a alcançar a glória, enquanto te tornas num herói de guerra, num editor reconhecido ou num guru das finanças.