Fundo lig/desl

Join the new world

 

Tipuri de eCentateni

Dia 1,910, 13:11 Publicado em Republic of Moldova Moldávia por VulpoiulJmecher

Salut din nou! Multumesc pentru primirea calduroasa . Azi doresc sa vorbesc despre tipurile de persoane ce joaca eRepublik.

1.Dezamagitii. Cred ca o sesizam cu totii ca unii dintre noi sunt mai putin atractiv fizic decit altii , astfel cum eu sunt mai frumos ca voi sunt mai frumosi ca mine(tz,tz,tz nu e adevarat ca cnv e mai frumos ca mine dar just for exemple). Dar mama Natura mereu creeaza pe toti egal, daca esti mai frumos exterior interior uneori poti ceda in fata altuia care e frumos interior. Astfel in joc vin acei "dezamagaitii" in relatii cautind aici un pic de "prietenie" cu cei asemanator lor. Unii isi fac e-sotii, e-nepotei , e-amante important e sa nu uite ca este un joc iar sentimentele cu care se joaca sunt reale sau mai bine zis ar trebui sa fie realizabile. Astia nu se prea implica in politica sau militarie ci prefera sa stea la taclale pe chaturi.

2.Frustratii. Adesea acestia sunt acei ce scriu comentarii, apoi sterg adauza lovindu-se cu capul de masa incercind sa inteleaga de ce
au zis acea expresie. Important este de mentionat ca frustratii si trolii nu sunt aceeasi specie dar adesea un frustrat poate sa incerce sa se mascheze drept troll(fara succes).

3.Trolii, sunt unii din cei mai interesanti jucatori din eRepublik, sunt cei care au o cultura la nivele foarte mari dar adesea o fac pe prostutii cu un scop anumit. Deobicei o pot face special, pentru a irita pe cineva, uneori pentru a transmite un mesaj careva. Important e sa nu te iriti pe ei ci :
1. sa citesti iar daca vb aiurea sa nu ii atragi atentie, se va irita si plictisi in un bun final.
2.daca zice chestii importante ar fi cazul sa tragi atentia.

4.Politicienii. Sunt acei jucatori care chiar au nevoie sa fie in centru atentiei, persoane cu o capacitate de a convinge foarte bine formata insa adesea sunt si ei catalogati ca primii(politicienii sau comandantii fara succes adesea). De ce? pentru ca un jucator fara incredere in sine niciodata nu va putea insufla increderea in sine din partea altor jucator si nu va avea niciodata succes.

5.Sunt acei care vin aici pentru a pierde timpul adesea fiind cei putin asociali, putini rusinosi, poate aflati peste studii sau cei care vad anumite lucruri pozitive precum studierea limbilor sau pur si simplu pierderea timpului.

To be continued...

 

Comentários

NoOnexRO
NoOnexRO Dia 1,910, 13:22

Și tu din care din cele două categorii faci parte?

The_Form
The_Form Dia 1,910, 13:23

3. Vîpendriojnişii

VulpoiulJmecher
VulpoiulJmecher Dia 1,910, 13:29

rex , cred ca asi fi mai mult 5

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Dia 1,910, 14:10

Imi place cum gandesti vulpoiule:)

Dar pana una alta... cum iti zicea pe contul celalalt?

VulpoiulJmecher
VulpoiulJmecher Dia 1,910, 15:55

Osama, nu cred ca ar fi cazul sa zic numele meu "vechi" altfel se pierde din farmec. Vulpoiul e un experiment, afli deja pe parcurs ce fel .

The_Form
The_Form Dia 1,910, 16:17

am mai vazut noi "experimente" .. ((:

SnAiPeRuL SVD
SnAiPeRuL SVD Dia 1,911, 05:21

A mai fost si unu vulturul deacum vulpoiul dar urmatoru carei?

VulpoiulJmecher
VulpoiulJmecher Dia 1,912, 07:12

mai ai sa vb aiurea? 😃

CyberVirus07 Dia 1,911, 11:25

Comentário apagado

Tamas Vlad Dia 1,911, 14:57

Comentário apagado

Tamas Vlad
Tamas Vlad Dia 1,911, 14:57

Vot

 
Publicar comentário

O que é isso?

Estás a ler um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Cria uma personagem e ajuda o teu país a alcançar a glória, enquanto te tornas num herói de guerra, num editor reconhecido ou num guru das finanças.