Fundo lig/desl

Join the new world

 

Ti me ndihmon un te jap 5q7 [ Finished ]

Dia 1,846, 04:19 Publicado em Albania República da Macedónia (ARJM) por TechCruncha

Faleminderit djema shume per sot u kry shpresoj qe te gjith te ndahemi te knaqur "Red Cross of Albania" apo "Kryqi i kuq i Shqiperise" do vazhdoj qe tju ndihmoj ne te gjitha aspektet.Faleminderit shum per ndihmen tuaj edhe nje her

Regards,
TechCruncha
Red Corss Of Albania


Qkemi djema me nevoitet ndihma juaj!

Tani eshte thjesht fare shkoni ktu :
FitoMeNgjyra Shkruani emrin dhe mbiemrin dhe email addres-en dhe zgjedheni ngjyren tuaj ju lutem aji qe e bon vetem te komentoj posht dhe do tia dergoj 5q7 .

Faleminderit shum .

I juaji
TechCruncha
 

Comentários

Megas ALEKSANDR0S
Megas ALEKSANDR0S Dia 1,846, 04:26

voted

pod27
pod27 Dia 1,846, 04:26

ebona

TechCruncha
TechCruncha Dia 1,846, 04:29

Successfully transferred 5 item(s) to pod27.

albanian boss
albanian boss Dia 1,846, 04:30

done

Cerciz.Topulli
Cerciz.Topulli Dia 1,846, 04:30

Votet u kry

TechCruncha
TechCruncha Dia 1,846, 04:31

Successfully transferred 5 item(s) to endri25.

TechCruncha
TechCruncha Dia 1,846, 04:31

Successfully transferred 5 item(s) to Cerciz.Topulli.

Sfarqa Blend
Sfarqa Blend Dia 1,846, 04:36

done done

etljo stnov
etljo stnov Dia 1,846, 04:40

Done ! : )

Bisha Is Here
Bisha Is Here Dia 1,846, 04:45

Done 😉

General Toshiba
General Toshiba Dia 1,846, 04:53

e Bera

Crazy Alboz
Crazy Alboz Dia 1,846, 05:03

U kry Don ende emrin dhe mbiemrin 😛

Gentian A Berbati
Gentian A Berbati Dia 1,846, 05:10

e bona

Andiroid
Andiroid Dia 1,846, 05:51

V e bona vlla.

PerparimKosova
PerparimKosova Dia 1,846, 05:58

V e bona edhe un 🙂

THE BL00DY ALBOZ
THE BL00DY ALBOZ Dia 1,846, 06:01

Urime, ju tashmë jeni pjesë e lojës!

V

E bona edhe un vlla 🙂

TechCruncha
TechCruncha Dia 1,846, 06:05

Successfully transferred 5 item(s) to Bisha Is Here.

TechCruncha
TechCruncha Dia 1,846, 06:05

Successfully transferred 5 item(s) to Armandointer.

TechCruncha
TechCruncha Dia 1,846, 06:06

Successfully transferred 5 item(s) to Crazy Alboz.

TechCruncha
TechCruncha Dia 1,846, 06:06

Successfully transferred 5 item(s) to Gentian A Berbati.

TechCruncha
TechCruncha Dia 1,846, 06:07

Successfully transferred 5 item(s) to Andiroid.

TechCruncha
TechCruncha Dia 1,846, 06:07

Successfully transferred 5 item(s) to PerparimKosova.

TechCruncha
TechCruncha Dia 1,846, 06:07

Successfully transferred 5 item(s) to FlorianBlakcori.

cimi225
cimi225 Dia 1,846, 06:11

E bera

Gzim Hasani
Gzim Hasani Dia 1,846, 06:11

E bera

TechCruncha
TechCruncha Dia 1,846, 06:16

Successfully transferred 5 item(s) to cimi225.

TechCruncha
TechCruncha Dia 1,846, 06:17

Successfully transferred 5 item(s) to Gzim Hasani.

Roma As
Roma As Dia 1,846, 06:49

e bonaa

CmenduriaMB
CmenduriaMB Dia 1,846, 06:52

E bera !!! 🙂

bleon misin
bleon misin Dia 1,846, 06:57

e bona

TechCruncha
TechCruncha Dia 1,846, 06:57

Successfully transferred 5 item(s) to CmenduriaMB.

TechCruncha
TechCruncha Dia 1,846, 06:58

Successfully transferred 5 item(s) to Roma As.

MeDzeLi
MeDzeLi Dia 1,846, 07:05

Urime, ju tashmë jeni pjesë e lojës!

TechCruncha
TechCruncha Dia 1,846, 07:12

Successfully transferred 5 item(s) to MeDzeLi.

M4RL3Y
M4RL3Y Dia 1,846, 07:14

E bona.
Urime, ju tashmë jeni pjesë e lojës!
Para se të mërrni përshkrimin e personalitetit tuaj, shpërndaje lojën dhe rrit shanset për të fituar!
MOS HARRO!
Fto miqtë tuaj sepse ata ju sjellin pikë – personi me më shumë pikë do të fitojë. Sigurohu që Ju të jeni fituesi fatlum.
Shkruaj e-mailat e miqve dhe të afërmve tuaj TANI dhe Fitoni së bashku!

mbret pirro
mbret pirro Dia 1,846, 07:30

done

TechCruncha
TechCruncha Dia 1,846, 07:32

Successfully transferred 5 item(s) to M4RL3Y.

TechCruncha
TechCruncha Dia 1,846, 07:32

uccessfully transferred 5 item(s) to mbret pirro.

Illyrian The RevengeR
Illyrian The RevengeR Dia 1,846, 07:40

e bona 😃 V

Soldier 1995
Soldier 1995 Dia 1,846, 07:44

e bera

NoKak
NoKak Dia 1,846, 07:49

v 64 done

I am back for you ALBANIA
I am back for you ALBANIA Dia 1,846, 08:10

e bana

emka.ill
emka.ill Dia 1,846, 08:22

v 68

TechCruncha
TechCruncha Dia 1,846, 08:31

Successfully transferred 5 item(s) to Soldier 1995.

TechCruncha
TechCruncha Dia 1,846, 08:31

Successfully transferred 5 item(s) to Illyrian The RevengeR.

TechCruncha
TechCruncha Dia 1,846, 08:32

Successfully transferred 5 item(s) to I am back for you ALBANIA

TechCruncha
TechCruncha Dia 1,846, 08:32

Successfully transferred 5 item(s) to emka.ill.

Edrioni
Edrioni Dia 1,846, 08:40

e bona edhe un

PraeIllyric
PraeIllyric Dia 1,846, 09:15

Urime, ju tashmë jeni pjesë e lojës!

ArberGjoni
ArberGjoni Dia 1,846, 09:17

done

 
Publicar comentário

O que é isso?

Estás a ler um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Cria uma personagem e ajuda o teu país a alcançar a glória, enquanto te tornas num herói de guerra, num editor reconhecido ou num guru das finanças.