Fundo lig/desl

Join the new world

 

Spodoben naslov

Dia 1,825, 11:50 Publicado em Slovenia Eslovénia por Ta likozarjev

Pa sem spet tukaj.

Levo od mene imam pripravljen čips (unga ta finega iz tube), desno od mene skodelico kakava s smetano, nad menoj visi lučka, ki sveti ravno prav in pred menoj leptop. Počutim se kot nek študetski kolumnist, ki se v večernih urah spravlja služit svoj denar za rento.. Vse kar manjka, da bi se poistovetil s tako osebo, je zanimivo življenje, punca ki me nestrpno pričakuje v postelji in smisel za humor. Torej, ker eEpeublik pač nikoli ni bil zasnovan za objavljanje takšnih in drugačnih kolumn, se tudi jaz v take vsakodnevne vode nebom spuščal.

Torej, če ste kdaj pa kdaj kaj pogledali na razvrstitev eSlovenskih strank, ste videli da prvo mesto kar lepo zaseda SKP stranka z ebutaljibom na čelu. To ni nič kaj posebnega, zanimivo rata predvsem, ko se pomaknemo 1 mesto navzdol, torej na drugo in prečekiramo koliko je od tam potrebno do 6 mesta (število članov). Če narediš hiter in logičen pogled na številke, si verjetno ugotovil/-a da je situacija nadvse zanimiva. 6 eSlovenskih strank, ki so približno tam tam s svojimi člani, se poteguje za top 5 mest. Če še neveste, so ta mesta (top 5) pomembna, ker lahko le te stranke predlagajo kongresnike za naslednji mesec.

Stranke iz dneva v dan varirajo in dobivajo ali pa izgubljajo svoje člane. Če je še pred dobrim mesecem veljalo, da je stranka Diktatura tista, ki bo na top 1 mestu diktrirala še en lep čas, je to adminom z novim političnim modulom uspelo uničiti. Ostale stranke so videle, da imajo sedaj celo šanse se povzpeti malo višje na lestvico in so vse brž začele vabiti člane v svoje stranke s tako imenovanim »deljenjem, pomočjo, sodelovanjem...« Vse razen stranke Diktatura. Nevem kaj nam je, vendar je pač naša politika taka, da se nam zdi prosjačenje za glasove z deljenjem in podobnimi stvarmi malce nizkotna, glede na to da smo konkurirali lestvici strank že od časa JG. Tukaj pa smo naredili nekakšno napako, ker smo s svojim neteženjem izgubili nekajšen del članov in »morebitnih članov«. Iz trdo zasidranega mesta 1 smo v mesecu dni padli na mesto 3. Sramotno? NE! Nasprotno, s tem smo dokazali, da se tudi velikim diktatorjem zgodi, da pač padejo iz prvih mest na druge. Za nas pa to ne pomeni, da se nebomo vrnili nazaj na sceno najboljše stranke v eSloveniji. Mogoče ne dane, jutri ali pojutrijšnjem, lahko pa nas pričakujete kot soborce za 1 mesto, to vam garantiram. smajlifejs

Na kakšen način nam bo uspelo priti nazaj na prvo mesto? S pomočjo celotne stranke, bi bil primeren odgovor. Ponujamo vam dejansko čisto vse kar si poželite. Želite politični vzpon? Gospodarski vzpon? Vzpon v novinarksem sektorju? Ali bi raje videli samega sebe kot veliko eSlovensko legendo v tankanju proti drugim državam? Vse to vam omogočamo prav tule in dokaze, da vam to lahko uspe prav pri nas, je več kot dovolj. Poleg tega pa ime naše stranke ne krasi neka kratica, temveč kar cela beseda, ki se začne s črko D, ki je tudi prva črka mojega imena. smajlifejs

Ja, vem da sem naredil majhno reklamo za Diktaturo, ampak mi ni žal, da sem jo. Foxy Reports podpira to stranko, tako močno kot jo tudi jaz podpiram osebno. Poleg tega pa, če ste ostali pisali članke o strankah in podobnem, imam verjetno pravico napistai kakšen takle članek tudi sam... ali pa bi raje videli da pišem kolumne iz ne tako zanimivega življenja? Verjetno ne.

Tako, da nagovarjam vse tiste, ki ste željni doseči zgoraj omenjene cilje, da so vam vrata v našo stranko odprta ravno 24/7. Ob nedeljah kuhamo tudi golaž.. smajlifejs
P.S. ne objavljaj reklame za tvojo stranko!

Top pesem, poslušana med pisanjem tega članka je: Novi radio SD

Idejo o tem radiju podpiram in se mi zdi zanimiva, zato prilagam vsem nevednim še link do te postaje. Link se bo pojavil v eni izmed besedi v tej povedi, pravtako pa bo ta beseda modre barve.

Foxyca na kateri si boste lahko spočili oči, če si jih boste hoteli pa je danes prikupna Kate Beckinsale 🙂


Spisal Ta likozarjev

 

Comentários

Ice Killa
Ice Killa Dia 1,825, 11:53

Uvodni del všečen, ostalo popolna potrata časa.

skofjaloka
skofjaloka Dia 1,825, 11:55

kaj bi se ulegu ....

ebutaljib
ebutaljib Dia 1,825, 11:56

SKP nič ne deli in obljublja.

SIKARSI
SIKARSI Dia 1,825, 12:15

super članek

dha
dha Dia 1,825, 12:16

fajn

T1M3K
T1M3K Dia 1,825, 12:19

diktatura \o/

Gepard007
Gepard007 Dia 1,825, 12:25

Lej če bi pa takale čakala v postli pa mislim, da nebi blo nobenih kolumnistov 😃

Mr. Brainwash
Mr. Brainwash Dia 1,825, 12:27

v 25

Solinar
Solinar Dia 1,825, 13:29

Kot vedno lepo povedano


vabim pa vse v prijetno družbo naše stranke in Panterčkov

yretsym
yretsym Dia 1,825, 14:36

Vote sem ti sicer dav,prisegam pa na SEKS in pa Slovenske pjančke ali SPS;D

mufekk
mufekk Dia 1,825, 19:34

vote ( za trolejbus=lol) !

Hojc
Hojc Dia 1,826, 00:44

v.. soborec 🙂

don-d
don-d Dia 1,826, 05:55

Lepo je, da je SKP iz bitke za top 5 prešel v to, da ni ič kaj posebnega, da je na prvem mestu 😃

HladenSpricar
HladenSpricar Dia 1,826, 05:57

Sicer se mi ne da brat zadeve, a kot pravi moj eSeksualni terapevt skofjaloka:

kaj bi se ulegu .... : P

Ludislav
Ludislav Dia 1,826, 06:01

SKP!!!!

Johnnymm
Johnnymm Dia 1,826, 07:39

A lahko men nekdo ta politični modul, ki je tako premešal vrstni red razloži? Kaj so pa naredili admini?

NOXIS
NOXIS Dia 1,830, 00:19

v + sub, dobro napisano 🙂

uff neb se sam ulegu xD

 
Publicar comentário

O que é isso?

Estás a ler um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Cria uma personagem e ajuda o teu país a alcançar a glória, enquanto te tornas num herói de guerra, num editor reconhecido ou num guru das finanças.