Fundo lig/desl

Join the new world

 

Hivatalos álláspont!

Dia 1,920, 09:39 Publicado em Hungary Hungria por KARD alapitvanyAhoj!

Ez is eljött, talán kevésbé meglepő volt mint a NAP, de itt az impics

http://www.erepublik.com/en/main/law/Hungary/123804

Mivel beszéltem Cobrettivel a választások második helyezettjével , aki nyomatékosan a tudtomra adta, h ilyen körülmények között nem kívánja átvenni az országot és lássuk be ez maximálisan érthető is!

Így ha a játék technikai részét nézem és félre teszem az érzelmeim talán jobb vagy esetleg kevésbé rossz választás , ha ICS marad eMagyarország elnöke , nem pedig egy olyan ember nyakába sózzuk bele akinek ezt egyetlen porcikája sem kívánja! Úgyhogy az érzéseimet és haragomat félre dobva arra kérek minden KARD-os kongresszusi tagot h szavazzon Nemmel!!

MethosDV


KARD chatszoba: #kard
Belépés a pártba: KARD


Csatlakozás a párthoz
 

Comentários

Covfefe
Covfefe Dia 1,920, 10:16

Gusztustalan hazugság!

E_pluribus_unum
E_pluribus_unum Dia 1,920, 10:17

köszönet a tájékoztatásért. Hogy értékeljük a dolgok pozitív oldalát is... : - )

Honved2010
Honved2010 Dia 1,920, 10:30

Lemaradt a [KARD] a címből. Egyébként meg vote!

kovex
kovex Dia 1,920, 10:31

Hja...mondjuk van benne valami, "egye" meg ICS amit sikerült neki főzni, még ha totálisan mást képzelt végkifejletnek a NAP-ot követően.

Lássuk mihez kezd most, az "örökös szakértő".
A konzekvenciát meg vonja le a mandátum lejárta után.

szemi
szemi Dia 1,920, 11:22

nem érdekli itt mi történik, még 2 hét leszart érzés lesz

szemi
szemi Dia 1,920, 11:23

cobretti, ha már nem vállalja lépjen le, váltson ÁP s lesz Jucer

Fronteira suI
Fronteira suI Dia 1,920, 12:06

az biztos csodálatos lenne....🙂

szemi
szemi Dia 1,920, 12:07

de legalább nem lenne unalmas

Alexandross
Alexandross Dia 1,921, 15:42

Más ÁP-jával könnyen dobálózunk : )

Defender of Ascalon
Defender of Ascalon Dia 1,920, 16:02

Úgy tűnik, a konga józanul a maradás mellett döntött, remélem, ezzel valamelyest csillapodnak a kedélyek.
Viszont, lehet, egyedül vagyok ezzel, de: a mindenkori második úgy fogadja a választás eredményét, hogy az impeach benne van a levegőben, s ha idő van, akkor dolog van. Kapott ő is nem kevés szavazatot, alelnökként pedig a feladatok rá szállnak, amennyiben a dolgok úgy alakulnak.

A helyzet az, hogy nyilván többen voltunk (még többen meg majd lesznek) vezetők egy cégnél, szervezetnél, intézménynél stb - bármi előfordulhat és annak az ellenkezője is. Leválthatnak, de felfelé is buktathatnak akár. Vezető-aspiránsoknak ezzel tisztában kell lenniük, és a helyzetet kezelni is tudniuk kell. Egy bukott vezető helyébe lépő új ember helyzete legtöbbször rendkívül nehéz pszichológiailag is, ám egy vezető attól vezető, hogy döntésképes az adott döntési helyzetben. Tőlem pedig (és fogadok, még sokaktól) a másodikként elnöki szerepbe lépő vezető is megkapja ugyanazt a tiszteletet, mint az első. Ugyanannyi esélyt és lehetőséget.

Szóval, akár kívánja, akár nem, adott helyzetben nem tehet mást, mint viszi tovább az ügyeket, akár valóságosan is csak mint ügyvivő elnök. Ez egy játék ugyan, de több ezer játékostárs derűje vagy borúja függ az ilyesmitől, látjuk.

Ui.
Mindez természetesen csak teoretikus, mivel az impeach megbukik - viszont tisztázza a viszonyokat, amiért a benyújtása végett xongorx századtársamat megérdemli az elismerés.

Daakoo
Daakoo Dia 1,921, 23:20

Kérdés:
Miért indul valaki a választáson, ha nem vállalja impics esetén az elnökséget ?

Válasz:
Nem az ország érdekei, hanem kizárólag a plöcsni érdekli, mert jól mutat a trófeái között.

Fronteira suI
Fronteira suI Dia 1,921, 01:14

Ezt nem az én tisztem megítélni a meglévő helyzethez kellett a lehet leghasználhatóbb döntést meghozni....

Defender of Ascalon
Defender of Ascalon Dia 1,921, 02:42

Egy cimborám, azt mondja, nem lehet stratégiát tervezni, viszont általános cselekvési tervekkel rendelkezni kell, majd pedig adott pillanatban alkalmazni az egyiket és gyorsan reagálni, ha kell.

Egy impeach is ilyen, szerintem. Nem kell tervezgetni, mert ki tudja, lesz-e, ha lesz, milyen lesz. Viszont, ha berobban, akkor nincs pánik és lehet tovább vinni a folyó ügyeket, minimum.

Mivel Cobretti alelnök is, nem hiszem, hogy túl nagy zavar lett volna, de ez az én megítélésem, kívülről.

HUpakolas neje Szamanta
HUpakolas neje Szamanta Dia 1,921, 00:58

Alja.

LongIeyy
LongIeyy Dia 1,921, 04:44

de diplomatikus cöcöccö

Eheslo
Eheslo Dia 1,922, 01:45

Az impícs a kongadroidoknak köszönhetően elbukott, a morális hulla ics és a bandája ezen a lélegeztetőgépen zabálja tovább, ami az emagyar közösségből és vagyonából még megmaradt.

Ics és a megette álló antimagyar szemét 40+ alkalommal alázza meg az itt játszó magyarokat hasonló sunyi és aljas módszerekkel. Mindent elloptak és mindet meggyaláztak már amit csak lehetett.
Hűséget, kitartást, igazszót, jelképeket, hitvallást, bizalmat, áldozatvállalást.
Nincs olyan emberi érték, játékos amit/akit ne aláztak volna meg, amit ne tettek volna mocskos és sunyi alku tárgyává ebben a jeti fosban a vicces hatalmuk megtartása és fitogtatása érdekében.

De arra, a hihetetlen aljasságra, hogy egy hónapon belül két alkalommal árulja el a hazáját egyik legnagyobb ellenségének a románoknak - felszabadítve ókat saját magyar közösségének átverésével, még nem volt példa az erep történelmében.
PEdig volt már itt pár áruló mocsok,, mint kuvik, mobra, sorihun, lazo, nalaja, izralex és névtelen bábosaik, hazaárulásban tettestársaik.
Ennek ellenére a fékerek és a kongdroidok hatalomban tartják ez a szemetet most is.

Ezek után az üssön az icsicskák parancsai szerint akinek hét anyja volt!
Amit ma megszereztek mindeneteket feláldozva, holnap ezek a morális hullák eladják semmiért, sunyiban, mert az ellenségeitekkel és eMagyarország ellenségeivel tárgyalgatnak folyamatosan, sunyiban és közlönyről közlönyre hazudoznak nektek.

Ne támogassátok azokat az antimagyar becstelen hatalomba rohadt szemeteket, akik vert helyzetükben egy hónapon belül két alkalommal is a románok felszabadítását adják legnagyobb ellenségünknek ajándékba, miközben nektek harcról, kitartásról és áldozatvállalásról hazudnak!

Takarodniuk kell mert megbuktak, sokadjára emberileg, morálisan és értelmes magyar nem bízik meg többé bennük soha.

 
Publicar comentário

O que é isso?

Estás a ler um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Cria uma personagem e ajuda o teu país a alcançar a glória, enquanto te tornas num herói de guerra, num editor reconhecido ou num guru das finanças.