Fundo lig/desl

Join the new world

 

Consilierul partidului

Dia 1,977, 06:03 Publicado em Romania Roménia por Vic of Thor

N-am mai scris de ceva vreme un articol. Motivul n-are neaparat legatura cu erepublik, mai degraba cu alte activitati mai placute ce-mi ocupa timpul liber.
Iata-ma insa ajuns, dupa spusele unui rauvoitor, consilier al lui Mugur Cosmin si al templierilor.
E amuzant ca acum cand sunt mai putin activ trezesc asemenea reactii. Ma bucur ca lumea nu ma uita si de aceea revin cu acest articol in care imi expun pentru curiosi (caci iata ca exista cel putin unul) opinia referitoare la actuala guvernare.
Mugur Cosmin este acuzat in principal de nestiinta. Exact asta este motivul pentru care l-am considerat un presedinte excelent.
Am avut inainte presedinti care stiau. Stiau sa fure, stiau sa nationalizeze, stiau sa nu faca nimic. Poate ca uneori e mai bine sa ai un presedinte care nu stie.
Am spus ca Mugur Cosmin este unul dintre foarte putinii oameni politici in legatura cu a carui onestitate nu am dubii. Imi mentin aceasta afirmatie.
Legatura mea cu el sau cu templierii se termina insa aici. I-am trimis un mesaj de incurajare la inceputul primului mandat, de atunci n-am mai avut niciun fel de comunicare. Toate criticile sau laudele mele vin ca simplu independent, ca sunt justificate sau nu mi se pare irelevant atat timp cat reprezinta doar parerea unui singur om.
Prin urmare invit acesti noi jurnalisti care incearca sa-si construiasca popularitatea denigrandu-i pe altii sa isi schimbe mentalitatea. Aruncand cu noroi nu faci nimic constructiv, doar ii faci pe oameni sa rada pentru o secunda, asemeni bufonilor de la curtile medievale.

 

Comentários

Alina V
Alina V Dia 1,977, 06:08

Bufonii de la curtile medievale erau departe de a fi ignoranti. Cred ca ii tragea in jos audienta : P

Vic of Thor
Vic of Thor Dia 1,977, 06:12

N-am spus ca ar fi fost ignoranti, am facut aluzie la faptul ca oricand puteau fi inlocuiti fara ca cineva sa le simta lipsa. : )

Riyusaky
Riyusaky Dia 1,977, 09:38

Nici o alta legatura cu Templierii...
Imi frangi inima 😁

Vic of Thor
Vic of Thor Dia 1,977, 09:53

Nu zic ca templierii sunt ceva rau. Pur si simplu n-am nicio treaba cu ei.

Prim Imperator
Prim Imperator Dia 1,977, 12:18

S-a plictisit repede după TO 🙂

PaulTC
PaulTC Dia 1,977, 13:36

Păi Colonelul dacă n-ar exista zmeu și mugur, cred că s-ar lăsa de joc : D

Colonel Jack ONeal
Colonel Jack ONeal Dia 1,977, 14:39

Iar articolul scos de mine este un pamflet,o pura inventie dar tu scoti articol si daca cineva stranuta spre tine=)))) Lego acum sigur e foc si para pe mine ca din cauza mea nu te mai legi de el.

Pe tine te-am pus in rol de psiholog,ca nu puteam sa zic ca marele zeu merge la un consilier oarecare nu? Ma rog,articolul tau e inca o dovada de ceea ce face Turcescu seara de seara la B1(ma scuzati).

Din cauza mea ne pleaca tancurile=))))

Vic of Thor
Vic of Thor Dia 1,977, 15:28

Mda, banuiesc ca cineva trebuia sa ocupe postul de Vadim Tudor al erepublicii. Aveti in comun faptul ca in presa va ascundeti cu lasitate in spatele pamfletelor.

Colonel Jack ONeal
Colonel Jack ONeal Dia 1,977, 15:31

Intotdeauna ziaristii/jurnalistii slugarnici sunt frustrati ca nu sunt in stare sa scrie pamflete,pentru ca iti trebuie inteligenta pentru asta. Eu las? Scuza-ma,slugarnicia este o calitate tipic lasilor,pe cand eu nu ma tem de nimeni si de nimic pentru ca nu am de ce.

Vic of Thor
Vic of Thor Dia 1,977, 15:45

Bine, bine, ai dreptate.
Ia-ti pastilutele si fii baiat cuminte, ok?

 
Publicar comentário

O que é isso?

Estás a ler um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Cria uma personagem e ajuda o teu país a alcançar a glória, enquanto te tornas num herói de guerra, num editor reconhecido ou num guru das finanças.