Fundo lig/desl

Join the new world

 

Avvecklar nu sponsor program

Dia 1,896, 07:52 Publicado em Sweden Suécia por thomas82karlsson

Det är med stor sorg jag nu måste avveckla sponsor programmet en kort tid, detta är på grund av den ekonomiska modul som är i spelet

Jag vill inte bara välja bort en så jag tar bort hela programmet tills jag har byggt upp mer kapital och vapen igen .

Jag hade när jag startade detta ca 12000 cc på kontot och nu ligger jag inne med 18 sek och det kommer tyvärr nollas idag

Jag kommer fortfarande bidra till spelare som behöver vapen men det kommer bli mer i kris situationer. Jag önskar jag hade haft mer sponsorer men det har varit lite på den fronten. Jag bygger nu upp för att sedan starta ett på nytt igen. men jag är glad att vissa av er har fått stor del av detta men med dagens priser så klarar jag inte ensam hålla er med vapen för era fighter. Jag har idag en produktion på 154 per dag men det räcker tyvärr inte till.

Jag vill tacka dom sponsorer som har ställt upp och ge Lejonet en stor eloge för att han har bidragit varje dag så en spelare har fått mat och vapen och alfons som har gjort det möjligt att hålla ekonomin igång med guld. Jag är er evigt tacksamma. Men som sagt med tio spelare som ska ha vapen och mat så tar det till slut på kontot.

Mvh Thomas

 

Comentários

Lejonet
Lejonet Dia 1,896, 13:32

Som sagt det är tuffa tider. men får hoppas det blir bättre

JeguljaM
JeguljaM Dia 1,896, 13:40

Synd men förståeligt. Du gör ett bra jobb! Tyvärr är det så att priserna på marknaden anpassar sig mer å mer efter de länder med 100% bonus (tex om ett vapen kostar 7.5 SEK i Polen så kostar de ungefär 7.5 SEK + 10% moms + några ören på vår marknad, och har man Q7 i Sverige är det svårt att tjäna pengar. Dels för att WRM styr vapenpriserna, och dels för att det blir svårt för Sverige att konkurrera med de internationella priserna å gå med vinst utan full produktion.

SalladGbg
SalladGbg Dia 1,897, 02:39

Bra sak! Synd att det inte varade längre.

thomas82karlsson
thomas82karlsson Dia 1,897, 13:46

Jag ska försöka ta upp det igen.

 
Publicar comentário

O que é isso?

Estás a ler um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Cria uma personagem e ajuda o teu país a alcançar a glória, enquanto te tornas num herói de guerra, num editor reconhecido ou num guru das finanças.