Fundo lig/desl

Join the new world

 

[KARD] Kongresszus és SWORD

Dia 1,921, 01:21 Publicado em Hungary Hungria por KARD alapitvany
Ahoj!

Tegnap kaptunk egy Impeachment mostanra kijelenthetjük, hogy nem ment át, erről hosszasan folyt a cirkusz a kongresszusban is a nevetséges és a tök fölösleges száj tépés határát súrolva mind a két fél elfújta az érveit és nem történt semmi, de ez már csak ilyen és akkor egy huszáros vágással térjünk rá az első pontunkra.

Hamarosan kongresszusi választások lesznek kis hazánkban.Szeretnék egy aktív KARD-os csapattal együtt dolgozni így ha valaki érez magában ambíciót legyen az első bálozó vagy rég a politikától visszavonult nagy öreg aki nem csak a goldért indulna, feltétlen keressen meg , ha lehet minél hamarabb!
A jelentkezés természetesen nem jelent egyből bejutást, szelektálni fogok, elkerülendő a félreértéseket!

Második pontunk a szívemhez oly közel álló KARD military unit újjászületése. Igen újra van SWORD!
Szeretettel várunk minden KARD-ost vagy KARD közeli játékost aki szeretne egy aktív, IRL-ben is összetartó igazi alja közösséghez csatlakozni.Komoly cég park híján egyelőre nem tudjuk felvenni a versenyt a játékosokért tankban licitálós pártokkal és egységekkel, amit viszont ígérni tudunk, senki sem fog puszta kézzel ütni, senki sem fog éhen halni saját kasszából megpróbáljuk megoldani amíg egy elfogadható cég park fel nem áll! Természetesen nem kérdés, hogy mindig eMagyarország érdekeit fogjuk szolgálni ugyanakkor nem állunk közvetlen kapcsolatban se a kormánnyal se a HM-mel!

Csatlakozzatok: http://www.erepublik.com/en/main/group-show/1946

Folyt. köv, a kongresszusi tagokkal!


Konzervatív Alternatíva, Refom és Demokrácia

Üdv: MethosDV


KARD chatszoba: #kard
Belépés a pártba: KARD


Csatlakozás a párthoz
 

Comentários

szeku
szeku Dia 1,921, 01:24

finglapátolás volt kongában impöcs-csel kapcsolatban?

Fronteira suI
Fronteira suI Dia 1,921, 01:25

mi más lett volna?

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Dia 1,921, 01:29

Ertelmetlen az impics mivel Cobra ICS alelnoke es nem hinnem hogy mashogy cselekedett volna a NAP-al kapcsolatban.

Marnemazove
Marnemazove Dia 1,921, 02:36

Ernst ICS tudja a véleményem a dologról, én lényegesen másképp cselekedtem volna, de több, mint valószínű, hogy NAP/peace proposal lett volna (hadisarc nélkül).

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Dia 1,921, 01:24

Ugy kellett ez a plusz 1 MU mint egy falat kenyer. Ugy latszik ujra divatba jottek a partszazadok lasd Imre Hazafias szazadat.

szeku
szeku Dia 1,921, 01:43

Norbinak pénze is van fenntartani magánsereget...

Nalaja
Nalaja Dia 1,923, 00:33

persze, a "századpártok" és az MKSz után valamennyire logikus lépés a "hagyományos" pártoktól ez.

Nouvion
Nouvion Dia 1,921, 01:59

Csak kicsi trollkodás, de srácok, nektek,akiktobzódtok az exelnökökben, medálokban és tapasztalatban és kis túlzással az idők kezdete óta léteztek hogyhogy nincs számottevő cégparkotok?

Fronteira suI
Fronteira suI Dia 1,921, 02:04

Leépült a folyamatos training upgrade-ekben.

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Dia 1,921, 02:50

mert ahelyett hogy a sajat kis portank epitettuk volna mint Tankred mi harcoltunk osztottunk a penzunkbol.

Nouvion
Nouvion Dia 1,921, 02:00

Hupák feleségét indítjátok?

Defender of Ascalon
Defender of Ascalon Dia 1,921, 03:53

Off - azt akartam már kérdezni korábban is, hogy az anarchia jel miképp jön össze a konzervatív demokráciával? Blogotokat olvasva inkább egy vállalható konzervatív liberális megközelítést olvasok ki.

Tarsolytestver
Tarsolytestver Dia 1,921, 04:06

vállalhatatlan 😃

Defender of Ascalon
Defender of Ascalon Dia 1,921, 04:11

Ezzel lehet vitázni, nekem rokonszenves az a hozzáállás, hogy A párt jó ezért és rossz ezért, B párt rossz ezért, jó azért. Nem vallom, hogy az emberek feketék és fehérek csoportjára oszthatók, s mivel öregszem, haladok afelé, hogy már ne akarjak felégetni mindent, ami nálam öregebb (ez a konzervativizmus) - ugyanakkor megengedő vagyok a nálam fiatalabbak vagy másképp gondolkodók irányában (ez a liberalizmus). De tényleg off, hagyjuk, a poszt nem erről szól.

Levi Kay
Levi Kay Dia 1,921, 13:38

A KARD sok nevvaltason ment keresztul, ezek kozul az egyikben az A az anarchia roviditese volt. Azutan volt authoriter, most meg Alternativa. Gondolom azota nem csereltek meg le. (Habar jo ideje megvaltozott)

Defender of Ascalon
Defender of Ascalon Dia 1,921, 15:15

3 éve is meg akartam már kérdezni, csak nem mertem. : )

Nalaja
Nalaja Dia 1,921, 22:32

szerintem az alapítók (én akkor még sehol nem voltam) nem tudták eldönteni 🙂 Én úgy fordítottam le, hogy autoriter, amennyiben a pártelnök megmondja hogy ki mit csináljon, és anarchista, mert a tagság magasról tesz rá. És ez kb. rendben is van egy játékban.

Az Alternatíva az RL blogban van csak, az persze innen jött, de más műfaj.

mazsola2009
mazsola2009 Dia 1,921, 11:10

Hajrá.

E_pluribus_unum
E_pluribus_unum Dia 1,921, 11:42

hajrá-hajrá! : - )

reebeezlee
reebeezlee Dia 1,921, 13:05

Mindent bele! : )

Thorongil
Thorongil Dia 1,921, 15:45

amúgy én is úgy tudtam, h itt még mindig autoriter az "a" jelentése, sőt még asszem Nalaja is leírta valahol, hogy a KARD itteni és RL kibontása nem ugyan az.
amúgy ki szokott még írni innen a blogra ha nem titok?

Levi Kay
Levi Kay Dia 1,921, 16:54

meg midnig http://kard.blog.hu/

Nalaja
Nalaja Dia 1,921, 22:35

Én szoktam, outisz és Termetes Samu az erepes nicket használják ott is (vagy az RL nicket itt? 🙂 ), ketten rendszeres szerzők még az ismertebb kardos arcok közül, de ha ők nem mondják el magukról, én nem fogom.

Nalaja
Nalaja Dia 1,921, 22:37

Ja igen, és ha valaki esetleg *szeretne* oda írni, szóljon nekem.

Thorongil
Thorongil Dia 1,922, 09:31

Köszönöm szépen. és gratula a bloghoz.

Ipath
Ipath Dia 1,922, 23:37

Alternatíva? Demokrácia? - Mikor volt névváltás?

Melachiel
Melachiel Dia 1,922, 00:06

Hajrá!!!!!!

Eheslo
Eheslo Dia 1,922, 01:52

Az icsicskákat bojkottálni kell míg el nem takarodnak a fenébe, és mindenkit aki támogtaja ezt az antimagyar mocskot!

Az impícs ugyan a bicskás, hamaszos, mksz-es söpredék kongadroidoknak köszönhetően elbukott, a morális hulla ics és a bandája ezen a lélegeztetőgépen zabálja tovább, ami az emagyar közösségből és vagyonából még megmaradt.

Ics és a megette álló antimagyar szemét 40+ alkalommal alázza meg az itt játszó magyarokat hasonló sunyi és aljas módszerekkel. Mindent elloptak és mindet meggyaláztak már amit csak lehetett.
Hűséget, kitartást, igazszót, jelképeket, hitvallást, bizalmat, áldozatvállalást.
Nincs olyan emberi érték, játékos amit/akit ne aláztak volna meg, amit ne tettek volna mocskos és sunyi alku tárgyává ebben a jeti fosban a vicces hatalmuk megtartása és fitogtatása érdekében.

De arra, a hihetetlen aljasságra, hogy egy hónapon belül két alkalommal árulja el a hazáját egyik legnagyobb ellenségének a románoknak - felszabadítve ókat saját magyar közösségének átverésével, még nem volt példa az erep történelmében.
PEdig volt már itt pár áruló mocsok,, mint kuvik, mobra, sorihun, lazo, nalaja, izralex és névtelen bábosaik, hazaárulásban tettestársaik.
Ennek ellenére a fékerek és a kongdroidok hatalomban tartják ez a szemetet most is.

Ezek után az üssön az icsicskák parancsai szerint akinek hét anyja volt!
Amit ma megszereztek mindeneteket feláldozva, holnap ezek a morális hullák eladják semmiért, sunyiban, mert az ellenségeitekkel és eMagyarország ellenségeivel tárgyalgatnak folyamatosan, sunyiban és közlönyről közlönyre hazudoznak nektek.

Ne támogassátok azokat az antimagyar becstelen hatalomba rohadt szemeteket, akik vert helyzetükben egy hónapon belül két alkalommal is a románok felszabadítását adják legnagyobb ellenségünknek ajándékba, miközben nektek harcról, kitartásról és áldozatvállalásról hazudnak!

Takarodniuk kell mert megbuktak, sokadjára emberileg, morálisan és értelmes magyar nem bízik meg többé bennük soha.

 
Publicar comentário

O que é isso?

Estás a ler um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Cria uma personagem e ajuda o teu país a alcançar a glória, enquanto te tornas num herói de guerra, num editor reconhecido ou num guru das finanças.