Fundo lig/desl

Join the new world

 

Частния орг на Лито II, или как бе откраднат Цивилния корпус

Dia 2,336, 06:04 Publicado em Bulgaria Bulgária por Av1t0hol

Предварително се извинявам, че ще ви занимавам с втръсналата ни тема за орговете. Аз лично съм силно учуден как едни и същи хора все припяват, че от тях полза и печалба нямало, а все се въртят около тях, но това е друга тема. Тук по-скоро ще се спра на съдбата на едно славно МЮ-то, към което за нещастие върви орг и което не заслужаваше съдбата си.

Не обичам такива статии, но в случая ми се налага - чувствам личен дълг и ангажимент спрямо Цивилния корпус, тъй като аз напрактика го създадох и вкарах в действие, съобразно целите, които си бях поставил като МнМ по време на първия мандат на Стенли. По онова време по-слабите акаунти имаха затруднения да си изпълняват дневната мисия и имаше належаща нужда от държавно МЮ. То бе създадено с пари на Таблов - той се свърза с мен и изяви желание да дари на държавата 40 злато за МЮ-то.

От тогава, почти 2 години това МЮ служи на България и българите - звездния му миг беше, когато обедини всички в големия турнир между МЮ-тата и спечели Второ място в еСвета. На въпросния турнир, МЮ-то получи и орг, който не може да се пипа от президента - този факт и наличието на алчни дребни душици доведе до неговия крах.

Лично аз съм на двуклик отдавна и не съм следил нищо, но статията на БНБ за въпросния орг силно ме разтревожи и и с изненада видях, че МЮ-то е напрактика унищожено. Зададох на Лито и в скайп и в играта няколко прости въпросчета, на които той не благоволи да отговори. И понеже продължава да си мълчи като женски полов орган приемам очевидното - МЮ-то и оргът са присвоени. За да лъсне кражбата му в целия си блясък, ще има и снимков материал от хронологията на един общ чат:

Това очевидно е планирана отдавна кражба, не е някакво просто хрумване - септември 2013, човечецът живо се интересува от МЮ-то и от това кой го ръководи:


Октомври месец 2013 далаверата вече някак си е станала:


Декември 2013 е моментът, в който кражбата е узаконена:


Резултатът е следния:В заключение искам да повторя, че това МЮ бе създадено с идеята да служи на България, такава беше волята и дарителя Таблов. Не сме го направили, за да може някакъв плужек да си върти необезпокоявано далаверите. Не мога и да си представя даже как някой може да краде пиксели, за сметка на родината.
Затова призовавам крадеца да върне обратно откраднатото!

 

Comentários

Have No Fear The End Is Near
Have No Fear The End Is Near Dia 2,336, 07:30

Аз отдавна говоря за такива далавери. Няколко пъти се карах с лито за своеволията му още докато беше шеф на каналите в КОТ но милионите ми предупреждения останаха незабелязани и за това спрях и да се занимавам. Ясно е че рано или късно всичко лъсва.
Скоро очаквам и далаверите на Чукча докато беше в Швейцария също да лъснат.

П.с. Дайте МЮто в мои ръце и няма да имате проблеми 😉 Орг не ми трябва. Паса ще се предава от президент на президент. И ще го сменям само ако бъда помолен. Ако пък на мен ми нямате доверие дайте го на човек, на който всички имат.

eDuH uDeoT
eDuH uDeoT Dia 2,336, 10:34

на мен ?? :О)

Have No Fear The End Is Near
Have No Fear The End Is Near Dia 2,336, 10:35

аз нямам проблеми и на теб 🙂 аз ти имам доверие за другите нз

eDuH uDeoT
eDuH uDeoT Dia 2,336, 10:43

хахаха

Simonymous
Simonymous Dia 2,337, 03:57

И как да го вземем от него, че да ти го дадем? 🙂

Palt0
Palt0 Dia 2,337, 09:25

хахаха тарикат
който в шеф на МЮ-то, той може да нулира паса а за презито сирене по хайдушки

Have No Fear The End Is Near
Have No Fear The End Is Near Dia 2,337, 10:10

Znam.spored teb dali li bih pozvolil gluposti. Pari ne mi trqbvat lichno za men

Palt0
Palt0 Dia 2,337, 10:11

то на никой в тази игра не му трябват
пари има, хора няма
ама само интриги и помия...

Have No Fear The End Is Near
Have No Fear The End Is Near Dia 2,336, 07:32

Само още нещо. Идеята да се изгонят хората от това мю е добра. Лито не заслужава хули за това. Просто нямаме нужда от 10000 държавни МЮта. Имаме ИЦФ,ЦИвилния,Тийм България и още кутурнайсет такива. Трябва всички да се обединят в 1но МЮ и всеки месец командира на МЮто да се сменя като командир става или президента или МВ. Както е в Полша. Отдавна се опитвам да ви го набия в главите ама вие всеки ден правите по нови 10 "държавни" МЮта

Xakyna Matata
Xakyna Matata Dia 2,336, 07:32

ако си спомням правилно точно след този турнир орга същия този за който пищите сега беше "дарен" на държавата

Have No Fear The End Is Near
Have No Fear The End Is Near Dia 2,336, 07:34

То това беше идеята. Има статия от държавен вестник в който се приканват всички българи да се преместят там и да спечелят орг за държавата 🙂

Palt0
Palt0 Dia 2,337, 09:27

според правилата той е на МЮ-то, както останалите са държавни
ако не се кефите кой е ръководител на МЮ-то в момента да го бяхте повели вие...

traptukan
traptukan Dia 2,336, 07:53

Huehuehue.

Sando Griffin
Sando Griffin Dia 2,336, 07:55

mestq si go

GameOverForMe
GameOverForMe Dia 2,336, 14:43

мислим еднакво 😉

Silistra
Silistra Dia 2,337, 10:37

След самопризнание се оказва, че и амстоянов ти го мести.

XaoC aJI4eH
XaoC aJI4eH Dia 2,336, 08:14

Тъй! Аз няма да защитавам Лито. Или пък да го нападам. Само ще споделя малко какъв ви е проблема.

Тъпо беше да се създават толкова много цивилни отряди без да се знае чии са и на кого ще служат. Общо взето в момента са 3, явно Таблов не можа да направи един, та си имаме 3. И още по тъпо, Таблов на въпреки създаде втория и на инат провали третия. А най-тъпо беше да се бием за МЮ точно на този отряд, т. е. най слабия от трите цивилни отряди. Не знам каква беше точно разликата между ИЦФ, ТБ и Цивилния? Че едните са държавни на Таблов, а другите 2 частни на Таблов? Тези отряди много отдавна трябваше да бъдат обединени и преструктурирани! Казвам го като бивш командир на младежкия отряд, който е съвсем подобен на тях, но изпълнява функцията на менторски отряд. А орга щеше да върши повече работа на мечките. Така че Лито не знам какво е чистил ама дали не е почистил само труповете? Поне броят на цивилните отряди ще започне да намалява, дано поне яснотата около тяхната функция, собственост и командване започне да се изяснява.

Гледам че патакламата и хиенясването за оргове пак е започнало. И съвсем се съгласявам с Таблов. Не сме в състояние като общество да решим как ще се ползват, а понеже те са малко много хора ще искат. Не е ясно как ще се гарантира за самите оргове, как ще бъдат напълнени със средства и как и от кого ще се определят средствата. Иначе съм съгласен че частната инициатива е нещо добро и че в някои държави е така. Но ние сме с балкански манталитет и той няма да ни позволи да го направим. Само ще се изпоскараме на кого, ама защо, ама как и т. н. И отделно отнемането на едно нещо от един собственик и даването му на друг, приближен до властта не е капитализъм, а чиста проба феодализъм.

bakalin
bakalin Dia 2,336, 08:17

Моля Фермеразъм Бунусджийски да не се обажда.

XaoC aJI4eH
XaoC aJI4eH Dia 2,336, 08:35

селянин, муай кибабчита и не се обаждай.

eDuH uDeoT
eDuH uDeoT Dia 2,336, 10:37

Селянин, защо не съм поканен да муаме кибапчита заедно а си ги муаш сам??

CkoPnuoH be3 biPa
CkoPnuoH be3 biPa Dia 2,336, 15:22

Требе и кифтета.....и бира

bakalin
bakalin Dia 2,336, 08:21

Тъжният Факт е, че Лито отдавна не е веселият и усмихнат младеж.
Просто след президентският си мандат се промени коренно.
А за положението с Орговете - не е виновен САМО Лито.
Виновни са Патриота, Кафевия, Стоич, Гошоси, Козата,...

Have No Fear The End Is Near
Have No Fear The End Is Near Dia 2,336, 08:46

Също така ти и бате Боби 🙂 Мрънкахте за орговете без адекватно друго решение да дадете.

bakalin
bakalin Dia 2,336, 08:51

Не лъжи, Шоурши, не лъжи.
Бате Боби се оказа МЪЖ с топки, не путаранка като половината НАЗАД.
Всъщност, защо изобщо се натягаш???
То нови играчи в тази боза няма, а ние динозаврите си знаем кой, кое и как.
Ай НАздраве.

lqlqlqlio
lqlqlqlio Dia 2,336, 09:49

обичам миризмата на оргове рано сутрин!

XaoC aJI4eH
XaoC aJI4eH Dia 2,336, 11:47

да и заради топките му половината българи спряха да бият за България, което доведе до източването на орговете за КО. Така че виновните сте много, всички които сте били в оня таен чат в който се е планирало летенето до Норвегия, в момент крайно неподходящ от военностратегическа и финансова гледна точка.

CkoPnuoH be3 biPa
CkoPnuoH be3 biPa Dia 2,336, 15:25

Българите от година насам сме чилийци;)

Have No Fear The End Is Near
Have No Fear The End Is Near Dia 2,336, 10:19

Защо да лъжа Бакалче? Обрахте орговете и кво? Стоят празни и после някои хора си правят далавери с тях. Като правиш нещо го правиш като хората. Взимаш орговете,но в същото време измисляш правила за ползването им и прочие. А не да ги вземеш и после да си бъркаш в носа и да гледаш сеир

bate bobby
bate bobby Dia 2,336, 13:26

jorgi, orgovete ne byaha obrani. nali vi vurnahme parite ot tyah? byaha izprazneni zashtoto parite v tyah ne byaha durjavni. A vrushtaneto im na otryadite ne e obir 🙂 Byaha poharcheni samo pari ot orgovete na armeyskia rezerv (prochut kato orga na stenlito a zashto beshe v nego nikoy ne moje da kaje, nito parite v nego ot kade byaha) i BNB obshto 400k + poslednite moi 40k. Paritee byaha dadeni za vajna BULGARSKA bitka, a zashto surditkovcite ne se biha, tova ne e moy problem. Kato materialnoto e po vajno ot chesta im da boykotirat. Az samo pokazah koy e istinskiyat sobstvenik na orgovete! Ne az, ne ti, ne masqueto, ne stenlito, 3ti, 8mi, vulci, bulonki, 3,14ti a PREZIDENTA!

Have No Fear The End Is Near
Have No Fear The End Is Near Dia 2,336, 13:27

Имам предвид че бяха събрани от отрядите а не че си крал 🙂

bate bobby
bate bobby Dia 2,336, 13:40

Ami byaha subrani zashtoto teya otryadi ot odavna ne gi zaslujavaha. Koyto i da e prezidenta, dobur, losh, nash, vash, toy e prezident i kato dade bitka vsichki tryabva da se biyat v neya ako shte se pishat patrioti. Az sum se bil za vsichki prezidenti. Koteto yako ya troleh, no si vdignah zadnika i se bih v obrechenite bitki v bolivia, zashtoto taka tryabvashe. ne sum predal eBulgaria, zashtoto prezidenta mi e kriv.

bate bobby
bate bobby Dia 2,336, 13:46

Jorgi, imah i namerenieto da podgotvya i pravila koito da dam na liderite na vsichkite partii da podpishat. Stana taka, che adminite smeniha parolite v nay-nepodhodyashtia moment, sedmica i poluvina sled kato poiskah parolite i mi oburka totalno planovete za bitkata za kongres. Sled tazi sluchka neznam dali znaesh, no se pochnaha zaplahi kum ministrite mi v realnia jivot i az napraktika zaebah vsichko za dve sedmici. Posto ostavihme neshtata na samotek.

eDarkSoul
eDarkSoul Dia 2,337, 05:58

Интересно ми е кой е този или тези незнам колко са! Които са отправяли заплахи и защо вие сте ги приели на сериозно? Всеки интернет плъх може да каже, че ще дойде да те набие през блока но си остава пъпчасъл очилат мишок.

bate bobby
bate bobby Dia 2,337, 06:07

Ami byaha iznamereni telefonite na ministri i im beshe zvunyano po tyah. Negovorim za zaplahi po interneta, a po telefona

eDarkSoul
eDarkSoul Dia 2,337, 06:35

Брей... и вие сериозно си мислите че онези ромънски цигани ще дойдат да ви отвлекат, защото сте станали министър в еРепублик?! Стига глупости казваш му да хваща дедовия и си го слагаш на *** .

bate bobby
bate bobby Dia 2,337, 12:41

az taka bih napravil, no drugite si vzeha zaplahite na seriozno. I dokolkoto razbrah e imalo osnovanie

GameOverForMe
GameOverForMe Dia 2,337, 12:59

еDarkSoul всякакви ненормалници има. Аз съм бил свидетел на среща (само че не на тази игра а на друга) как един идва и почва да налага друг, беше му извадил нож и го наръга. За радост на всички не беше фатално. Е кажи ми това нормално ли е заради една игра?

GameOverForMe
GameOverForMe Dia 2,337, 13:01

Не става дума за румънски цигани и прочие. Става дума за хора от наща си кочинка, българската 🙂

XaoC aJI4eH
XaoC aJI4eH Dia 2,336, 08:35

Когато се събра първия парламент след голямото ни изтриване, мечките пуснаха тема за обсъждане как да се стопанисват държавните организации. Тогава Лито се обяви против и искаше всичките организации да са под шапката на финансовото. Моето предложение беше по гъвкаво: да си има секция валутна спекула към всяко едно министерство и във всяко едно министерство да има по няколко орга които да да работят и за тях да отговаря отделен човек. Но Лито се обяви против и че не било проблем финансовото да оперитат с всички оргове и че само финансистите разбирали. И накрая се оказа че самият Лито не е достатъчно активен за да държи нещата из късо. И че във финансовото министерство и 5 човека да са записани реално работата я върши само един човек, което прави въпросът за сигурността доста сложен. В същото време в МнМ показахме друг подход. Оргът на МнМ беше ползван за валутна спекула, а Андромеда се пребори за още един орг за да отдели програмата. И добре че стана така, защото Стоич даде орга на МнМ на батковците от МнИ. Изобщо Стоич главата успя така да направи че да няма министерство изобщо. Сега програмата се закрива. Но примерът е много добър. МнМ се е дофинансирало за 2 кръга на програмата и дори има за 3-ти основно от валутна спекула. С това са спестени 600к на данъкоплатеца. Съмняваме ме ефективността на МФ през този период да е толкова голяма. Юнита на МнМ също се управляваше много по-добре от тоя на цивилките. До сега. Сега вече не се знае как ще е. Вероятно зле.

RECTOR of TU Gabrovo
RECTOR of TU Gabrovo Dia 2,336, 09:43

Хаосе 🙂 как само ги изкара тия 600к - предлагам те за МФ

XaoC aJI4eH
XaoC aJI4eH Dia 2,336, 10:08

реално са по-малко. защото са одобрявани по-малко от 50 човека на месец. как питай Молтаг. но с парите предвидени за 2 кръга се проведоха 4 и има пари за още един. имам обяснение. освен даренията които бяха завъртяни заедно с държавните пари явно ефективността на един човек с 2 орга е по-голяма отколкото на един човек с 20 орга. затова следва да се помисли за по-равномерно разпределение на орговете по министерства. В МВ също да има финансист който да им докарва собствени средства поне за въстания да има, МнВР да финансира заплатите на посланиците и т. н.

RECTOR of TU Gabrovo
RECTOR of TU Gabrovo Dia 2,336, 10:21

Хаосе ! на МнМ са преведени 1.2м+ ! тоест всичко което е по проекта в който се предвиждаше 4 кръга в които самите вие написахте че 3 и 4 кръг ще са под 300к ама нейсе - все пак са преведени. Реално до колкото си спомням отчетите са раздадени по малко за което пак евала. Каквото Гавро или вие сте изкарали като печалба мога да кажа само евала или браво или тем подобни. На черното не може да се каже бяло.

Виж какво си написал - "Но примерът е много добър. МнМ се е дофинансирало за 2 кръга на програмата и дори има за 3-ти основно от валутна спекула. С това са спестени 600к на данъкоплатеца"

- демек от спекула сте изкарали 600к+ 😉

eDuH uDeoT
eDuH uDeoT Dia 2,336, 10:40

Ректоре, абе и ти си чилиец, ама не ги разбираш кат Хаоса тия неща..
той с полвин орг може и 1.2М да направи от спекула 🙂
сънува понякога по повечко.. не му обръщай внимане.. от хапчетата.. страничен ефект
😉

Palt0
Palt0 Dia 2,336, 10:53

да бе даже 2.4 милиона им преведоха, ама аз много лапам 🙂

RECTOR of TU Gabrovo
RECTOR of TU Gabrovo Dia 2,336, 10:57

лапането е друга тема - поне отчиташ колко си окрал 🙂
аз за свръх печалбите на Хаоса се обадих 🙂

XaoC aJI4eH
XaoC aJI4eH Dia 2,336, 11:04

Ректоре, само 600к са по програмата, останалите са за други харчове. По принцип МнМ си има пари, които се привеждат всеки месец, изключения е имало рядко. Не смесвай едните пари с другите. Андромеда искаше програмата да си е с отделен орг и да не е прикачена към МнМ. И е много права, работата на МнМ винаги си я има и тази по програмата като се събере става много работата. Но доколкото разбирам или Козата или Гаро са взели орга на кака и парите са прехвърлени общо. Което не е добре. Но да се оправят следващите като дойдат. Лошото е че доста играчи имат да вдигат центрове, но като има индивиди като дървото и партии като средната класа по добре да няма никакви програми. Обществото не заслужава това.

XaoC aJI4eH
XaoC aJI4eH Dia 2,336, 11:07

Идиоте, като не си наясно не се меси. Гледай си спекулата наемничеството и патриотарщината и не се занимавай с мен. Може да идеш на гости на фекалина. Да купите свински карантии и да замеряте джамията с тях.

RECTOR of TU Gabrovo
RECTOR of TU Gabrovo Dia 2,336, 11:11

друго харчове 🙂

Гавро, твоите кражби харчове ли ги наричате 🙂

Princess Aspas.BG
Princess Aspas.BG Dia 2,336, 22:06

Къде видяхте 1.2кк към МнМ? Влезте във форума и прегледайте темата с донейтите. Там са отбелязани точно 2 транша от по 400к към МнМ. Като от вторите 400к, 100к трябваше да са за ракетния отряд.

RECTOR of TU Gabrovo
RECTOR of TU Gabrovo Dia 2,337, 00:57

2226 410000 Трансфер към МнМ и МПП Русия
2236 400000 Трансфер към МнМ
2237 -400000 отхвърлен
2252 400000 Трансфер към МнМ
2303 110000 МПП Италия и Дарение към МнМ

Добре - ИЗВИНЯВАМ СЕ 🙂 - единия трансфер не е бил приет... дали е плащан от БнБ не ми се рови - 800к са си преведени както си пише по книгите за МнМ .....

как да е....

 
Publicar comentário

O que é isso?

Estás a ler um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Cria uma personagem e ajuda o teu país a alcançar a glória, enquanto te tornas num herói de guerra, num editor reconhecido ou num guru das finanças.