Suasana buka/tutup

Tentang surat khabar saya

Buka laman wiki

ЕДНО ИМЕ ИМАМЕ ВО ДУШАТА ГО НОСИМЕ ЗА ТЕБЕ ЖИВОТ ДАВАМЕ ОООООООООООО
МАКЕДОНИЈООООООО

My Name Is MACEDONIA!

MACEDONIA FOREVER!
P.S. SOLUN IS MACEDONIA!

Наредби за ден 2759 СЛИКОВИТО (Psycho The Great)

17 hari ke 2,759, 09:59 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analisa perperangan Analisa perperangan

Пошто очигледно гледам дека некои уште не разбрале како треба и што треба морав да нацртам:

baca lebih lanjut »

Апел за помош за 6 – годишното битолчанче Димитар

10 hari ke 2,664, 12:04 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

6 – годишниот Димитар од село Трап, Битолско во несреќен случај испил солна киселина, незнаејќи што има во шишето. Тоа се случило минатата година во август, а оттогаш наваму неговото семејство поминува низ многу тежок пат бидејќи не може да јаде норм

baca lebih lanjut »

ЗА МНОГУ ГОДИНИ МАКЕДОНЦИ (Psycho The Great)

15 hari ke 2,604, 15:21 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

╬ МИР БОЖЈИ ХРИСТОС СЕ РОДИ ╬


baca lebih lanjut »

Здраво Македонијоооо (Psycho The Great)

35 hari ke 2,590, 08:05 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Бев вчера дел од претставата што ја гледавте во негативна улога се разбира. Пак во негативна. Јас си одбрав да е така. Не ми е криво што дотичниот еДржавјанин ме ПРЦНА така кажано едноставно му докажав дека доста земаше БХ-а кога има x10 бонус на baca lebih lanjut »

Претставување на Тимот за следниот месец (Psycho The Great)

27 hari ke 2,542, 05:18 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Langkah awal di eRepublik Langkah awal di eRepublik

Тим за следниот месец:

И да победам има место од неговиот тим кај мене со цел да дојдеме до поголеми резултати овој месец па и самиот тој може да се вклучи во помош како би ја направиле еМакедонија посилна, како што викаат не сум бил инфbaca lebih lanjut »