Suasana buka/tutup

( Ve-200 ) APA eSAMPEYAN ORA ISIiiiN ??

56 hari ke 4,630, 14:28 Diterbitkan di Indonesia Indonesia Langkah awal di eRepublik Langkah awal di eRepublik

Sugeng dalu, kabeh warga Newbie eRepublik Indonesia ing ngendi wae.
Ing artikel ecekak iki, aku mung pengin dakkandhakake, Yen ana sing mlumpat dhisik ing perang darat utawa ing pertempuran udara, utamane ing acara iki. Lan aku spesialis ing

baca lebih lanjut »

(s-2020)Terbang bersama senior-senior (eboso jawa)

46 hari ke 4,554, 10:32 Diterbitkan di Indonesia Indonesia Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Jayapura Hari ke 4,554

Sugeng wengi kanggo kabeh anggota Erepublik ing omah.
Kagem ngrampungake misi wartawan SMP, kula nyuwun tulung 25 (rong puluh limo) komentar, paman, nyuwun tulung. matur nuwun
Aku mung njaluk komentar rong puluh lima, yen

baca lebih lanjut »