Suasana buka/tutup

Tentang surat khabar saya

Buka laman wiki

Kmetijski nasveti, gospodarske novice, kuharski recepti in glasbene stezice!

Kolektivni adrenalinski SPS zbor

2 hari ke 3,798, 09:07 Diterbitkan di Slovenia Slovenia Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Tokrat brez glasbe in komentarja. Pijanci se znamo zabavat, smo delavni in naj povedo svoje kar slike. Sem zmatran. Mal smo športal, delal, pil kr poglejte si, nč tazga. Samo navaden dan v raju.

[img]http://shrani.si/f/1P/qc/2AjwpNCY/screenshot2.[/img]

baca lebih lanjut »

Glasbeni show z nagradami

13 hari ke 3,796, 06:42 Diterbitkan di Slovenia Slovenia Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburanŽena je šla na njivo, mislm da bo dež. Mam zato neki cajta zase in za vas. Naj vam deževen dan popestrijo sončni pozitivni ritmi in luštne punce. Tokratno glasbeno potovanje začnemo s … baca lebih lanjut »

Menjam ženo

7 hari ke 3,795, 10:51 Diterbitkan di Slovenia Slovenia Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburanNikol ji ni nč prov. Zdj ko je vidla da sam o alkoholu in drugih kandidatkah razmišljam se je sploh ne da več prenašat. Zato iščem novo ženo. Ene mam že ogledane, ampak se res ne morm … baca lebih lanjut »

Fotoreportaža: padalski tečaj za članice in člane eSkupnosti, SKV in SPS

6 hari ke 3,795, 05:26 Diterbitkan di Slovenia Slovenia Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Lepo pozdravljeni dragi zapečkarji 😃Tokrat se vam javljamo iz helikopterja kjer vse brni in trese, zato bom hiter. Nove pripadnike smo uvedli v zračne boje s standardnim

baca lebih lanjut »

Velika pomladanska akcija Erepublik

0 hari ke 3,791, 08:39 Diterbitkan di Slovenia Slovenia Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan(upam da vas ne premami... pošljite nasprotnikom... sej bi dal slike alkohola, pa bi ostal še brez SPSa... potem pa vzamemo cel eSvet zase ter zlato in tolar vežemo na vino)
o7 … baca lebih lanjut »