Вклучи/Исклучи амбиент

Најдобар непријател.

2 Ден 1,843, 05:41 Објавено во Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Друштвени односи и забавен живот Друштвени односи и забавен живот

Нашиот непријател,според мене "најдобар" е во одлична форма,а тоа го покажува и сликата со тоа колку области имаат:
Големата Албанија
Најверојатно немале среќа,илии..сигурно попуштале тие се добродушни луге.

прочитај повеќе »

Што се случува?! Освестете се !!!!

6 Ден 1,832, 06:30 Објавено во Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Политички дебати и анализа Политички дебати и анализа

Што се случува со еМакедонија? Дали стигна до тоа од што сите се плашевме? Изгубивме доста делови,доста битки,се распарчуавме сите гледаат индивидуални успеси никој не забележува дека со тоа што играат за медали нашата земја пропага.Освестете се,немо

прочитај повеќе »

Смешни стрипчиња-2дел.

3 Ден 1,820, 06:03 Објавено во Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Друштвени односи и забавен живот Друштвени односи и забавен живот

Ново продолжение на смешни стрипчиња,со една цел да се опуштиме со смеа.
[

прочитај повеќе »

Смешни стрипчиња - 1дел.

1 Ден 1,819, 07:42 Објавено во Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Друштвени односи и забавен живот Друштвени односи и забавен живот

Втора моја статија(првата- http://www.erepublik.com/mk/article/-1-2155378/1/20 ) Овојпат малку поразлична,темата на оваа статија се Смешни стрипчиња,со цел додека не војуваме да се релаксираме и да се насмееме.Во смешката фрлете и по еден суб,онака к

прочитај повеќе »

Ајмо поделба!!(Завршена - Следна на 135 Претплати)

142 Ден 1,818, 13:15 Објавено во Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Друштвени односи и забавен живот Друштвени односи и забавен живот

Делам:
1.Храна квалитет 1 -
2.Голдс-
3.Тенкови q6 - [img]http://www.erepublik.com/images/icons/industry/2/[/img]

прочитај повеќе »