Ја напушташ eRepublik?

Ќе ја напуштиш страницата на eRepublik. Дали си сигурен дека е безбедно да ја следиш оваа врска?
https://docs.google.com/document/d/1xwRgzJIxvW7bQOg5vNnnk16Zz9BT8f4j1zev8aTjWNg/edit?pli=1


Назад Продолжи