Ја напушташ eRepublik?

Ќе ја напуштиш страницата на eRepublik. Дали си сигурен дека е безбедно да ја следиш оваа врска?
https://www.cubby.com/pl/eNPR+Archive/_eb8a1c4dc59f420cb8dd254b8ab38078


Назад Продолжи