Ја напушташ eRepublik?

Ќе ја напуштиш страницата на eRepublik. Дали си сигурен дека е безбедно да ја следиш оваа врска?
http://www7.pic-upload.de/09.08.12/mh6xtf5hzp8z.jpg


Назад Продолжи