Ја напушташ eRepublik?

Ќе ја напуштиш страницата на eRepublik. Дали си сигурен дека е безбедно да ја следиш оваа врска?
http://www.erepublikbr.com/showthread.php/13870-The-eUnited-States-and-Brazil


Назад Продолжи