Ја напушташ eRepublik?

Ќе ја напуштиш страницата на eRepublik. Дали си сигурен дека е безбедно да ја следиш оваа врска?
http://www.erepublikbr.com/showthread.php/13860-Enquete-sobre-uma-MPP-com-Servia


Назад Продолжи