Ја напушташ eRepublik?

Ќе ја напуштиш страницата на eRepublik. Дали си сигурен дека е безбедно да ја следиш оваа врска?
http://imageshack.us/photo/my-images/821/fg4cp.jpg/


Назад Продолжи