Ја напушташ eRepublik?

Ќе ја напуштиш страницата на eRepublik. Дали си сигурен дека е безбедно да ја следиш оваа врска?
http://eusaforums.com/forum/index.php/topic,26043.msg437103.html#msg437103


Назад Продолжи