Вклучи/Исклучи амбиент

Во врска со мојот весник

Отвори ја Wiki страницата

Organization for the Organized

Account Verification - Troll

36 Ден 4,664, 12:15 Објавено во Iran Iran Друштвени односи и забавен живот Друштвени односи и забавен живот

Another day in erepublik

It is me 🙂


Wait a minute... an empty battle !!!

прочитај повеќе »

BH and SH Ranking - Iran

49 Ден 4,637, 03:54 Објавено во Iran Iran Воена анализа Воена анализа

سلام
امیدوارم که زندگی با همه بدی و کاستی هاش همچنان بکام باشد و امید باشد به فردایی بهتر


دراین مقاله قصد داریم یک نگاه کلی به شکارچیان مدال بی اج و اس اچ داشته باشیم
اگر چه نمی شود تاثیر پک ها را در این جدول نادیده گرفت و البته این سی روز

прочитај повеќе »

درباره شرکت سازنده ایریپابلیک

43 Ден 4,611, 10:10 Објавено во Iran Iran Друштвени односи и забавен живот Друштвени односи и забавен живот

Erepublik Labs


در این مقاله سعی داریم با شرکت سازنده این بازی کمی آشنا شویم امیدوارم مورد پسند قرار گیردآزمایشگاه (استودیو) ایریپابلیک توسط آقای الکسیس بونته
(Alexis Bonte)
در سال 2007 افتتاح شد
[img]https://i.ibb.co/[/img] … прочитај повеќе »

"همش یه پِخ کردم بی اچ گرفتم"

45 Ден 4,609, 13:06 Објавено во Iran Iran Друштвени односи и забавен живот Друштвени односи и забавен живот

سلام
دوستان من بعد سالها به بازی برگشتم
خیلی خوشحال شدم دیدم مرز های ایران تا کجا ها که رفته

من حالا زیاد وارد نیستم ولی اومدم اینور یک عطسه کردم اون سمت یک پخ کردم دو تا "بی اچ" گرفتم

прочитај повеќе »

Use 3 Rockets - استفاده از سه موشک در یک راند

48 Ден 1,718, 04:56 Објавено во Iran Iran Воена анализа Воена анализа

................................. .................................


This is a GIF picture with 3mg size. Have a little patience for loading please.
این

прочитај повеќе »