Вклучи/Исклучи амбиент

Во врска со мојот весник

[MoD] The Flying Dutchman - Week 131 - 132

10 пред 4 часа Објавено во Netherlands Netherlands Воена анализа Воена анализа
Citizens of the Netherlands,

The Flying Dutchman is a government program to support the air pilots of the Netherlands. The rules are simple: Everyone who does atleast 125 kills a week and has not … прочитај повеќе »

[MoD] The Green Beret - Week 98 - Week 107

14 Ден 4,902, 15:24 Објавено во Netherlands Netherlands Воена анализа Воена анализа

The rules of the Green
прочитај повеќе »

[MoD] The Flying Dutchman - Week 121 - 130

33 Ден 4,901, 14:20 Објавено во Netherlands Netherlands Воена анализа Воена анализа
Citizens of the Netherlands,

The Flying Dutchman is a government program to support the air pilots of the Netherlands. The rules are simple: Everyone who does atleast 125 kills a week and has not … прочитај повеќе »

[MoD] The Green Beret - Week 97

17 Ден 4,828, 09:41 Објавено во Netherlands Netherlands Воена анализа Воена анализаThe rules of … прочитај повеќе »

[MoD] The Flying Dutchman - Week 120

20 Ден 4,828, 08:21 Објавено во Netherlands Netherlands Воена анализа Воена анализа
Citizens of the Netherlands,

The Flying Dutchman is a government program to support the air pilots of the Netherlands. The rules are simple: Everyone who does atleast 125 kills a week and has not … прочитај повеќе »