Вклучи/Исклучи амбиент

چگونه اردرهای جنگی را بیابیم

29 Ден 4,639, 08:50 Објавено во Iran Iran Први чекори во eRepublik Први чекори во eRepublik

چند وقتی است که از اومدن ایونت هات سامر میگذره و این ایونت باعث شده که علاوه بر فارمرای قدیمی (لجندا و هوایی های پک دار) دسته جدیدی از فارمرا با اکانت‌های ضعیفتر اضافه بشن که خب با توجه به اینکه تقریبا کشوری هستیم که در صدر جنگای تمرینی قرار
прочитај повеќе »

گزارش وزارت دفاع - June 2019

42 Ден 4,222, 15:21 Објавено во Iran Iran Воена анализа Воена анализа


прочитај повеќе »

ترجمه بروز رسانی جنگ جهانی تا روز 4176

14 Ден 4,176, 13:00 Објавено во Iran Iran Воена анализа Воена анализа


прочитај повеќе »

ترجمه آنالیز جنگ جهانی جدید

21 Ден 4,173, 09:17 Објавено во Iran Iran Воена анализа Воена анализа


прочитај повеќе »

ترجمه مصاحبه با رئیس جمهور سرزمین برف-فنلاند

28 Ден 4,171, 04:53 Објавено во Iran Iran Друштвени односи и забавен живот Друштвени односи и забавен живот


прочитај повеќе »