Вклучи/Исклучи амбиент
Region under attack

Словенија го/ја нападна Epirus, Грција
Ден 4,899, 00:21 (пред 2 дена)

Resistance war started

Започна востание во Styria
Ден 4,898, 23:33 (пред 2 дена)

Subscribe to all articles from Словенија