Вклучи/Исклучи амбиент
69 69

ENDORSE FOR THE MOTHERLAND

пред 17 дена објавено во: Први чекори во eRepublik Северна Кореја
23 23

Endorse North Korea

пред 18 дена објавено во: Први чекори во eRepublik Северна Кореја
Subscribe to first steps in erepublik articles from North-Korea