Вклучи/Исклучи амбиент

Join the new world

 

еУчебник v1.0

Ден 1,892, 02:38 Објавено во Republic of Macedonia (FYROM) Република Македонија од Mihail0vskii93


Најпрво здраво на сите,

и јас сум еБебе но како и сите така и јас ќе се потрудам на новите еБебиња заедно да им помогнеме за кратко време да ја сватат суштината на еРепублика и подолго да останат во неа заедно со сите нас. За таа цел решив да направам една бесплатна веб страна на која ќе има многу туторијали за помош на новите еБебиња, можете да членувате сите кои имате време и желба за тоа.

еМакедонија и Фејзбук страната насловена како Емакедонија туторијали се креирани на 24/01/13 и ќе се потрудам никогаш да не бидат деактивирани, се надевам дека некогаш и ќе бидат додадени во претседателската порака.


еУчебник за еБебиња
http://www.erepublik.com/mk/article/-1-2199779/1/20

-shout-
 

Коментари

Mr.borros
Mr.borros Ден 1,892, 02:56

прв.. со среќа со весников пошо гледам тазе ти е 😉)
убаво од тебе шо си се потрудил да направиш нешто убаво 😉) камо да имавме многу повеќе такви како тебе 🙂

pop trajan
pop trajan Ден 1,892, 03:01

с159 в3
Само продолжи така, полека апдетирај го сајтот и продолжи со добрата работа 🙂

marjansp
marjansp Ден 1,892, 03:49

v i s

Jurukov
Jurukov Ден 1,892, 03:56

o7

TashaMKD
TashaMKD Ден 1,892, 04:18

o7

Felllix
Felllix Ден 1,892, 04:19

o7

Macedonian lion best
Macedonian lion best Ден 1,892, 04:42

o7 samo pisi deka cokolatceto ne vredi 5 gold nekoj da ne kupii voopsto ne vredi 1gold skoro 290mkd 0.02 mkd e lebot

rengenzy
rengenzy Ден 1,892, 04:51

o7

The Argead
The Argead Ден 1,892, 04:53

v 27 Ubavo napraveno 😃

Mast3R.B0Y
Mast3R.B0Y Ден 1,892, 04:55

v + s

SaJrUs
SaJrUs Ден 1,892, 05:05

bravo o/

v+s+s

Hiperion1
Hiperion1 Ден 1,892, 05:14

samo da ti kazam
ne e maksimum 650... 700 e
. 😃

DeXteR MkD
DeXteR MkD Ден 1,892, 05:33

v+s

iMacedon
iMacedon Ден 1,892, 05:46

v40 s169

El Che G
El Che G Ден 1,892, 05:54

в+С

Mr.Santino
Mr.Santino Ден 1,892, 05:56

o7

DejanDodevski
DejanDodevski Ден 1,892, 06:33

o7

ONE Q
ONE Q Ден 1,892, 08:24

o7

RiffleRRRBabY1g
RiffleRRRBabY1g Ден 1,892, 08:26

v48 s170

Anakin Skywalker MKD
Anakin Skywalker MKD Ден 1,892, 09:06

o7

denesce
denesce Ден 1,892, 11:33

mnogu podobar od onoj na aexil junior. bravo!

Runnern
Runnern Ден 1,892, 19:18

s+v

CobeMakedonski
CobeMakedonski Ден 1,893, 08:43

07

vlado77
vlado77 Ден 1,893, 15:41

o7

DGKukusev
DGKukusev Ден 1,894, 00:10

Bravo
v+s
o7

 
Објави го твојот коментар

Што е ова?

Читаш статија која што е напишана од граѓанин на eRepublik, виртуелна стратегиска игра којашто се базира на државите од вистинскиот живот. Креирај свој лик и помогни ѝ на твојата земја да се прослави додека се докажуваш како воен херој, реномиран уредник или гуру за финансии.