Вклучи/Исклучи амбиент

Join the new world

 

ЗА СЕФТЕ !!!!

Ден 1,895, 15:12 Објавено во Republic of Macedonia (FYROM) Република Македонија од MACEDONP4

Здаво на сите...би ве замолил да се претплатите на мојов весник. Доколку имате и вие весници во коментар ставетеги линковите и јас да ви се претплатам.

 

Коментари

Nick Slaughter MK
Nick Slaughter MK Ден 1,895, 15:16

Прв!

с+в

Akaga
Akaga Ден 1,895, 15:18

Готово :Д

MACEDONP4
MACEDONP4 Ден 1,895, 15:20

vrateno 39 s Akaga

SoldierMKD007
SoldierMKD007 Ден 1,895, 15:22

Pametno! Ajde so sreka!

SaveAss
SaveAss Ден 1,895, 15:25

o7

eDnopmk
eDnopmk Ден 1,896, 00:13

24 sub!

seki1
seki1 Ден 1,896, 01:38

14/25 shout
eve ti moj link za sub i vote
www.erepublik.com/en/newspaper/ambasador-vo-ev-britanija-286778/1

Mad lynx
Mad lynx Ден 1,896, 01:46

15/26
So sreka sefteto:)

Pejoski WarMaster
Pejoski WarMaster Ден 1,896, 02:58

S+V !

о7

MACEDONP4
MACEDONP4 Ден 1,896, 07:10

BobaHed 17 s seki1 ti pisav vo inbox

Macedonian lion best
Macedonian lion best Ден 1,896, 08:39

vrati

MACEDONP4
MACEDONP4 Ден 1,896, 12:15

1016 s MaKEEEdoNIJJA

 
Објави го твојот коментар

Што е ова?

Читаш статија која што е напишана од граѓанин на eRepublik, виртуелна стратегиска игра којашто се базира на државите од вистинскиот живот. Креирај свој лик и помогни ѝ на твојата земја да се прослави додека се докажуваш како воен херој, реномиран уредник или гуру за финансии.