배경화면 on/off

Join the new world

 
eRepublik - Online Strategy Game

[АКЦИОНИ ПОКРЕТ] Докле више овако???

2,307일 17:11 Serbia에 게시 세르비아 - Akcioni.Pokret


Овако данас изгледа наша еСрбија! Некада огромно, велелепно “царство” које је у свом поседу држало свих 10 ресурса данас је сведено на неколико територија поред својих оригиналних, а наши савезници увелико губе све важне битке. Шта је разлог овоме?РАЗЛОГ ЈЕ НЕСПОСОБНОСТ ВЛАДАЈУЋЕ КОАЛИЦИЈЕ У ПОСЛЕДЊА 2 МЕСЕЦА!!!

Када је еБора завршио свој председнички мандат, оставио је својим наследницима огромну државу са 10/10 ресурса и ресетованим коефицијентима свих регија. Држава је поред оригиналних територија у свом саставу имала све регије еАлбаније, еХрватске, еБосне и Херцеговине, већину регија еИталије, као и део еФранцуске (Азурна обала). Уз нашу помоћ тада, сви наши савезници су успешно водили своје освајачке ратове и уз нас били водеће земље у еСвету. И када год би наши непријатељи усмерили све своје снаге на нас или на неког од савезника, наши савезници су те ратове успешно завршавали у нашу корист и из тога смо излазили као победници.

ШТА СЕ У МЕЂУВРЕМЕНУ ДЕСИЛО?На власт долази коалиција СС - НСС - УеС - СПЛ и све креће низбрдо!!! У почетку, странка УеС је била неутрална, међутим, пре два месеца ова странка је пришла коалицији СС - НСС - СПЛ и нашу земљу довели у гору ситуацију него када је ЦеПе био Ханибал.

Шпанија и Пољска нападају Румунију. Координисаним радом са другим земљама-чланицама савеза успевамо да одбранимо Румуне и то је за сваку похвалу. У том тренутку требало је организовати контранапад и дотући непријатеља. Из овога можемо видети незаинтересованост министарства спољних послова за дешавања у савезу.

Затим, у чилеанском конгресу је донет закон да се лансира ваздушни напад на Швајцарску. У том тренутку, уместо да бранимо север Италије и да заједно са Мађарском сузбијемо Чилеанце, министарство одбране наређује да вратимо италијанима те регије како би се “сакрили” од Чилеанаца, што је врло сраман потез. А онда, уместо да покушамо да спасимо шта се спасити може и помогнемо Мађарима колико-толико, у току данашњег дана министарство је за приоритетну битку прогласило битку Црне Горе са Албанијом. Током прве битке Мађарске и Чилеа, члан министарства одбране и Високи политички представник нашег савеза “Bogohulja” уместо да помаже и даје пример осталима, он јури медаљу за Саудијску Арабију у бици против ГрчкеМинистарство, пак, није сазвало ниједан удар како би помогли Мађарима. Ово “бежање” подсећа на стихове песме “Прво су дошли”:

Прво су дошли по комунисте,
а ја се нисам побунио јер нисам био комуниста.
Затим су дошли по Јевреје,
а ја се нисам побунио јер нисам био Јеврејин.
Затим су дошли по синдикалце,
а ја се нисам побунио јер нисам био синдикалац.
Затим су дошли по католике,
а ја се нисам побунио јер сам био протестант.
Затим су дошли по мене,
али тада више није било никога да се побуни.Треба напоменути и срамни пакт о ненападању са Бугарском. Бугарска се више пута у прошлости показала и доказала као непријатељ Србије и савеза, нарочито Румуније. Овим потезом министарство спољних послова још једанпут окреће леђа савезницима. Овај пакт је склопљен мимо статута савеза. На чет-каналу где је одржан састанак око овог пакта о ненападању био је и представник Мађарске. У једном тренутку био је упитан за мишљење. Он није одмах одговорио и није дао сагласност за израду истог. Остали су то искористили крајње подло и прогласили пакт важећим. Резултат свега тога је излазак Мађарске из савеза.

Члан странке УеС и један од конгресмена “dushanseelny” је пре неколико дана покренуо закон о природном непријатељу са Босном и Херцеговином.Сви остали конгресмени су позвани од стране министарства одбране да не изгласају овај закон јер “прелагање овог закона није урађено уз сагласност Владе Србије”, да би одмах затим променили мишљење и рекли да гласају ЗА усвајање закона.Овим потезом Влада еСрбије је у други план ставила горући проблем - рат са Чилеом, који може да има озбиљне последице по нас, а окренули се “трицама и кучинама”.Према свему овоме овде изнетом, може се наслутити да ова Влада нема снаге, а ни знања да се бори са горућим проблемима и да Србију врати на место старе славе - најјаче, најмоћније и најутицајније државе у Новом Свету.

Иако је ситуација изузетно озбиљна, дозволите ми да цитирам сер Винстона Черчила:
“We shall never surrender!!! (Никада се нећемо предати!!!)”
Акциони покрет Вам поручује да се никада нећемо предати, и ма колико да је ситуација озбиљна и замршена ,бранићемо и одбранићемо Србију по сваку цену!
 

의견

Akcioni.Pokret
Akcioni.Pokret 2,307일 17:14

За шаут:

[АКЦИОНИ ПОКРЕТ] Докле више овако???
http://www.erepublik.com/sr/article/-1-2383294/1/20

П.С. Прилажем линк говора Винстона Черчила "We shall never surrender"
http://youtu.be/WICUrFbb3b0

и доказ да је пакт о ненападању донет ван статута савеза
http://www.erepublik.com/en/article/-voeh-asteria-2383087/1/20

Poslednji Hiperborejac
Poslednji Hiperborejac 2,308일 02:07

ШТА СЕ У МЕЂУВРЕМЕНУ ДЕСИЛО?

Затим је СЗР уз подршку АП украо 23к златника и оставио касу празну.
Затим Исти тај СЗР а богами како се показује и АП није хтео да удара ни у једној важнијом кампањи
Затим исти тај СЗР а изгледа и АП врси све да уништи савез који су за бога милога управо они створили. Таљко је бар ишла прича од стране Стридера, Десерта,Гамбино и осталих њихових полтрона...

Затим ...ма не серите више већ будите људи иако сте срби и борите се ЧАСНО И ПОШТЕНО...

Ugac
Ugac 2,308일 02:17

Sta si ti ovde sad reko pitaj boga 🙂

Poslednji Hiperborejac
Poslednji Hiperborejac 2,308일 02:20

Угац разумели смо се не брини....а разумеју и сви остали ....

Master Saita Norgan
Master Saita Norgan 2,308일 16:37

Servs prepare for erase! oh this will be glorious 😛

Backoovan
Backoovan 2,308일 02:27

Hiperborejac izgleda da ces da me teras da ti ponovo vadim linkove i SS-ove nacinjene stete?

Opozicija udara vise nego ikad.
Vlast je ta koja je u potpunosti zatajila..

Pripadnici opozicije su daleko istaknutiji na bojnom polju nego pripadnici vlasti..

Osim toga ne surujemo sa Hrvatima i Albancima kao sto je radila sadasnja vlast dok je bila u opoziciji, ne bojkotujemo udaranje i ne pozivamo narod da ne udara bez CO-a (kao sto su radili tadasnji funkcioneri NSS izmedju ostalog), ne udaramo protiv Srbije (kao sto je radio dobar deo sadasnje vlasti u onom napadu Filipina na Kosovo), ne sirimo shoute sa laznim naredjenjima MODa, ne postavljamo CO protiv prioriteta MODa i protiv saveznika (kao sto su oni stavljali protiv Slovenije)..

Sadasnja vlast je cinila najgore gadosti protiv Srbije dok je bila u opoziciji kako bi uspeli da se uvale u virtuelne fotelje.

S druge strane koalicija AP-SNO-SZR je vise nego konstruktivna i svim silama se trudimo da pomognemo Srbiji.. Dobar deo vremena se trduimo vise nego vlast..

igajunior
igajunior 2,308일 03:12

LoL
Care, ti, Ugac i USoS ste pucali kontra naređenja u Vidinu, a imali ste dva članka, MOFA i MOD novina...Kad već pominješ SS, mogu da ti nađem, nije problem...
Ti slobodno nađi koji je funkcioner NSS to radio, pa reci...Pošto misliš na USoSa, on nije funkcioner mesecima, a isto šta je radio pre radio je i posle, nevezano ko je na vlasti...
Stranka je rešila taj problem odavno...
Samo, TI i Ugac ste PPovi stranaka, to već jeste funkcionersko mesto, zar ne?

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC 2,308일 08:11

Tada sam pucao za Srbiju a uopste pucam gde zelim. Ne primam naredjenja od onih koji tove refund prasice, obmanjuju civile, namestaju konkurse..Nemate kapacitet da izdajete bilo kome naredjenja jer ste FAIL i kopija SZR. Pucanje po tim naredjenjima je odrzavanje trulog sistema i nastavak agonije.

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC 2,308일 19:38

Protiv naredjenja udara i vasa placenicka vojska koja pljacka drzavu i kojoj ste omogucili pljackanje xD

http://prntscr.com/2zck3c
http://prntscr.com/2zg8ye
http://prntscr.com/2zfww1
http://prntscr.com/2zfwiw
http://prntscr.com/2zfpv5
http://prntscr.com/2zf0ph
http://prntscr.com/2zemid
http://prntscr.com/2zgabt

Dje su mu*a da kazes nesto vojsci? xD
Neke sankcije sto vojska udara protiv naredjenja? Ipak ih placate. xD

Lord Haldir
Lord Haldir 2,309일 09:28

"izgleda da ces da me teras da ti ponovo vadim linkove i SS-ove nacinjene stete?

Opozicija udara vise nego ikad.
Vlast je ta koja je u potpunosti zatajila."

Nemoj ti da vadiš SS, evo ih:

http://prntscr.com/2ze2e0
http://prntscr.com/2zck3c

Odmah pored je slovima od 2 metra visine pisalo državno naređenje da se regija vraća.

Koje ljige, neviđeno...

Backoovan
Backoovan 2,308일 03:23

USOS mu dodje tvoj KUM a ne moj..
Osim toga clan je NSS xDD

Pobrkao si malo loncice hahahaha

A to sto ste nametnuli taj sraman NAP nas je i kostalo najstarijih i najvernijih saveznika koje imamo, Madjarske.

Prodali ste Madjare za nap sa Bugarima.
Bravo..

igajunior
igajunior 2,308일 04:01

Namerno se praviš glup ili si stvarno takav...
Postoje dva različita NAPa, a pošto vidim da se kačiš u moj komentar, evo da te podsetim da u februarskom NAPu stoji Mađarska...
Što tvoju tvrdnju pravi smešnom xD

CveleMaratonac
CveleMaratonac 2,308일 05:28

A jos uvek cekamo da CP ili MOFA da objavi neki clanak...

Backoovan
Backoovan 2,308일 07:33

Dakle priznajes da ste isli postepeno.. Prvo uvalite madjarima NAP bez neke izricite saglasnosti (covek bio afk na kanalu) pa onda iduci mesec preformulisete NAP i ostavite Madjare izvan..

Onda oni prihvataju borbu sa Cileom umesto nas i cuvaju nam ledja dok mi bezimo ko zadnje bicarke, prihvataju udar Poljaka i jos im Bugari udaraju s ledja..
A za to vreme niko na Bugare ne moze zbog NAPa (kako zgodno), sa Poljacima se nema granica (a i kad se imala niste imali herca da krenete) a od cileanske super-sile se pobeglo ko necastivi od krsta..

Iskreno receno Madjari su jos i blago odreagovali kako su trebali.

Prodali ste najstarijeg i najvernijeg saveznika kojeg imamo.

Backoovan
Backoovan 2,307일 17:31

WE ARE NEVER SURRENDER ! ! !

igajunior
igajunior 2,307일 17:56

Imam par pitanja u vezi članka...

citat

Уз нашу помоћ тада, сви наши савезници су успешно водили своје освајачке ратове и уз нас били водеће земље у еСвету.

Koji saveznici?

Pošto nakon Borinog mandata mi nismo imali ni jednog sigurnog saveznika?

Mislim, ostaviti bez saveza znači ostaviti je pred brisanjem...

Dalje nisam čitao, jbg, demagogija xD

Ozbiljna stranka bi članak završila recimo porukom tipa mi imamo rešenje, tražimo poverenje, predlažemo impich..Inače, ja ovo vidim kao neki sitan pokušaj profitiranja nešto glasova, jer vi ne nudite bukvalno ništa, osim tenkića s vremena na vreme...I to uglavnom kad ste blizu NBS...

Evo recimo konkretna stvar...NSS ne participira u vlasti ovaj mesec, i nismo zadovoljni što je izmenjen prošli NAP, kao i daljim razvojem situacije...Šta može da ponudi AP osim članka da popravi situaciju u kojoj se nalazimo?
Ako nudite 10/10 samo lud čovek vas ne bi podržao 🙂

U nadi da ćete stisnuti mu*da, pozdrav...

xDesertHamsterX
xDesertHamsterX 2,307일 18:56

serviran vam je na tacni savez. jos smo vam i statut napisali : )

igajunior
igajunior 2,307일 19:10

da da, sve znam ko se cimao i za Borinog i za Nikol000vog mandata...Tebi nije problem da to ne priznaš, ali brojnim ljudima sa te strane jeste, pa se i ne uključuju...

crni filip 2,308일 01:17

댓글 삭제

crni filip
crni filip 2,308일 01:18

igo aj vi sidjiite sa vlasti pa cemo mi za 2 meseca ponovo napraviti imperiju od Srbije

Ugac
Ugac 2,308일 02:22

Objavljeno je svega par clanaka, mi ne gubimo vreme na piskaranju, mi radimo na tome da eSrbija bude imperija, rezultati se vide naravno.
A da li je slucajnost ja ne mogu reci ali poslednjih sigurno 5 CP iz vase koalicije je samo gubilo regije a cinjenica je da se to nama nije desavalo, razmislite mozda je u vama problem mozda nije slucajnost.

Leonida SRB
Leonida SRB 2,308일 04:15

http://prntscr.com/316382 Ajde dezert prosvetli me

xDesertHamsterX
xDesertHamsterX 2,308일 04:28

leonida, pitaj svoje stranacke kolege zasto je madjarska pustena niz vodu i sada gube sve bitke sa 90%

xDesertHamsterX
xDesertHamsterX 2,308일 10:44

cisto da ne bude zabune u kakvoj sam bici pucao:

http://www.erepublik.com/en/military/battlefield/49813

Radigast
Radigast 2,308일 00:16

AP moze da ponudi kvalitetan igracki kadar sposoban da preuzme odgovornost na bilo kom mestu u vladi ,a ne neku ekipu cija se umesnost ogleda u smisljanju izgovora sto je slucaj sa vama !
Moze da ponudi ljude koji su spremni za razgovor i saradnju a ne kao vi pisce naucne fantastike u formi izgovora!

igajunior
igajunior 2,308일 02:05

Koga AP može da ponudi vidi se da mesecima unazad kad je AP tu niko pojma nema za koga glasa na CP izborima, jer i nema sastava Vlada...
Ovo i šta ja još mislim imaš gore u komentaru, pa mogli bi da napišete neki komentar a da nije ponavljanje fraza do iznemoglosti...
Ja sam vam ukazao na konkretne stvari....

BG Pobednik
BG Pobednik 2,308일 00:40

Ozbiljna vlada napise nesto svom narodu, izvestaj, obracanje .... bilo sta. eBora i njegova ekipa su bili azurniji nego vi.

I ti nekom pricas da je ozbiljan ili ne?

igajunior
igajunior 2,308일 01:59

@BG Samo još da mi objasniš koji to VI i kakve ja veze imam sa Vladom...Imam onoliko koliko i ti koji se praviš pametan...O prošlom mesecu i možemo pričati, a o ovom je moja pozicija jednaka tvojoj...Ustvari nije ni jednaka, jer UeS ima ljude u Vladi, dok NSS nema apsolutno ni jednog jedinog...
Tako da ono, ako već pričaš VI, onda misliš valjda i na svoju stranku koja participira u Vladi...

p.s. proceni ko je neozbiljan...

Poslednji Hiperborejac
Poslednji Hiperborejac 2,308일 02:10

ауууу брате ал ти ЛАЖЕШ да те ни Дунав ни Сава не могу опрати. Срамни БГ Победниче сећам с еда је у 3 месеца Гамбино објавила 1 чланак Министарства којим је руководила.... зато ћути мајке ти... нисмо глупи ако смо луди да читамо ова срања...

BG Pobednik
BG Pobednik 2,308일 02:59

@poslednji ,Bio sam IRONICAN kada sam rekao da je eBora bio azurniji. Ako ti mislis da je ok da niko ne zucne nedelju dana u zvanicnim novinama ... onda ok, brani vladu slobodno

@Igajunior ... moguce da si upravu, ali ne znam na koji nacin i mogu da znam ko je u toj famoznoj vladi. Ima neki zvanicno objavljen doc koji nisam video?

igajunior
igajunior 2,308일 03:58

@Bg
Nisam ni ja video zvaničan, vrv ne zato što ne postoji, već jer sam stvarno u gužvi oko RL, i slabo sam aktivan...Inače primedbe stoje, treba to da se zna, a ne da se jure informacije na kašičicu...

Backoovan
Backoovan 2,308일 02:21

IGO ako vec NSS nema ljude u vladi i apsolutno nema nikakvu potrebu da brani vladu i vlast, zasto onda ides od clanka do clanka i svim silama branis istu tu vladu u kojoj nema tvojih ljudi?

xD

Grize te savest?


@Hiperborejac

Sa tvojom lazljivom malenkoscu sam se vec jednom fino obracunao.
Ti si ocigledno neki taliban bez grama mozdane mase koji ima zadatak da lupi sto vecu glupost na racun sadasnje opozicije.
Koliko si priprost najbolje govori cinjenica da nisi cak ni upoznat sa tim da Gambino em sto nije bila 3 meseca uzastopno na funkciji, em sto je MOD tim izdavao slican broj clanaka kao sto ih i sada izdaje sa razlikom sto je tada MOD izdavao clanke kad treba dok ovi izdaju clanke redovno kad ne treba a kad prigusti onda ministar ima zivot i ne moze da bude 24h dnevno online (setite se poslednje takve situacije pre neki dan).

MOD nije MI pa da se uspeh meri brojem izdatih clanaka xD
Stalno spominjete to.. Vi ste bre skroz traljavi.. Uspeh MODa se ocrtava na bojnom polju..

Znas ono.. Broj teritorija, resursi..

igajunior
igajunior 2,308일 03:05

@Backo
moj komentar
Evo recimo konkretna stvar...NSS ne participira u vlasti ovaj mesec, i nismo zadovoljni što je izmenjen prošli NAP, kao i daljim razvojem situacije...Šta može da ponudi AP osim članka da popravi situaciju u kojoj se nalazimo?
Ako nudite 10/10 samo lud čovek vas ne bi podržao 🙂

Valjda ti je jasan stav koji je kritičan po pitanju NAPa koji je izmenjen...

Opet neću da pljujem ljude, koji su se prihvatili posla u najtežem mogućem trenutku za Srbiju, dok su neki drugi pobegli u mišije rupe i gledaju da zavuku gde stignu i ne stignu...Koliko se sećam i ti su udarao u Bugarskoj, i ako su izdata dva članka (MOFA i MOD) da je iznimno važno da se to mora izgubiti...Prvi NAP je bio najbolja verzija, jer je predviđao i zamrzavanje svih Bugarskih MPPova...Ono, recimo ja se sećam kako je isti taj Hari pojurio da pomogne i podmetne leđa u januaru, i ne samo on, da bi mu se sad ovako vraćalo...Da te podsetim članka o Turkmidoncima koji je objavio vaš vMOFA, pa ga obrisao nakon 3 dana...Objavljen baš veče kad ste pukli izbore...Itd, itd...
Kad svedeš stvari, vi ustvari time što mislite da j*ebete vlast, samo j*bete Srbiju..I to dugoročno, jer ti Mirmidonci i Game će sačekati bilo koju vlast...
E sad to je ekipa koja treba da brine o Srbiji...
Ja nikad nisam radio protiv bilo koga ovdje, ako nisam mogao da pomognem, nisam ni odmagao...Dok igram tako će da bude...
Poštujem svačiji rad, ali ne zaboravljam ko je bežao i zavaljivao drugima vruć krompir, a ko je uzeo da se cima znajući da će ga dežurni kritičari pljuvati...Ovdje imaš i odgovor zašto ja to ne radim...

Backoovan
Backoovan 2,308일 03:22

Vidis Igo poenta je u tome da kad se nalazim u opoziciji nemam potrebu da visim na chetu celi dan.. Jednostavno kuliram i to je u redu.. Ali nije u redu kad to cine ljudi koji vode drzavu.

Recimo na #RES sam tad imao ban iz razloga sto sam na uvredu odgovorio uvredom.. Dakle nisam mogao da pristupim drzavnom kanalu..
Banovali ste PP-a jedne od najvecih opozicionih stranaka sa drzavnog kanala (iako u svojoj kolekciji imam gomilu ss-ova gde tvoji funkcioneri najstrasnije psuju na tom istom resu bez da sam ja njih opsovao pa nije niko ban dobio ali eto to su dvostruki standardi)..
Znaci ne mogu da pristupim drzavnom kanalu..

Pride mi stize poruka da se glasa za NE na Bugarsku.

Ja kao opozicionar i kao obican gradjanin u tom trenutku nemam nikakvih drugih obaveza osim da javim svojim kongresmenima da glasaju za NE zakon na Bugarsku i zatim da odem da gledam neku seriju ili film ili da idem na posao ili bilo sta drugo sto nadjem za shodno u tom trenutku..

Vas je problem sto niste nacisto sami sa sobom.. Sad to sto je pola sata nakon toga (ili koliko je vec vremena proslo) vama doslo iz du.eta u glavu da se glasa protiv NE zakona..
Uglavnom oni koji su bili online tad, glasali su ZA..
Oni koji nisu bili online glasali su protiv (kad su dobili poruku)..

Da li je moja obaveza da camim celi dan na netu i cekam kako se CP predomislja i da tako iscimavam svoje kongresmene?
Naravno da NE.

Nakon toga bih ti naglasio da je protiv tih Bugara tuklo pola tvojih rodjaka i kumova xD a narocito civili za koje se toliko zalazes..
A to da li sam udario 20 hita (od nekih 450 koliko udaram dnevno sto mu dodje otprilike 5% moje dnevne stete) o svom trosku je apsolutno moja licna stvar.

Bio sam protiv NAP-a na provm mestu (ispostavlja se da sam totalno u pravu) ali sam to zadrzao za sebe..
Nisam trolovao vlast, nisam pozivao ljude da udaraju protiv drzavnog (citaj vaseg) interesa i nisam postavljao CO protiv naredjenja.. Sve sto je radio tvoj kumasin..

igajunior
igajunior 2,308일 03:40

Pa vidi Baćko...Nije baš sve tako kako kažeš...Namerno izostaviš detalje koji ti ne odgovaraju...
Ajd redom #res kanal
Spisak vaših banova na tom kanalu je bio do sada najduži koji taj kanal pamti...
Eto, ja sam uvek poštovao pravilo da na tome kanalu nema politike, uvredio nisam nikoga od kad igram ovo čudo, pa sam isto imao ban...
Što se tiče banova koji su deljeni prošli mesec, to je bilo striktno po pravilima, a da nije bilo protekcije i pardona banovan je bukvalno svako, bio iz ove ili one stranke..Naravno, prvo upozorenje, kik, pa ban, sve po PSu...
Što se tiče glasanja, ja se sećam da sam vas cimao za instrukcije kad ih nije bilo, jeli nije bilo tako?
Poruku koju si dobio ti da preneseš svojim kongresmenima dobili smo i ti i ja u kružnoj poruci gde su predstavnici svih stranaka koje imaju kongresmene...
Može to da se nađe kako je glasila, ali je pisalo i da se sačeka sa glasanjem...
Poruke se slate više puta, kako sa orga MODa, tako i sa privatnih profila...Glasanje se moglo pratiti, i meni je recimo značajan momenat da je YES bilo 17 glasova, a posle poslednjeg kruga poruka koje su poslate kako u kružnoj tako svakom kongresmenu ponaosob na kraju bilo 22 glasa YES...
Ok, ne morate da poštujete, ne može se ni znati ko je kako glasao i zašto nam je u kongresu glasalo čini mi se samo 28 ljudi, to jeste pravo opozicije...
Ja ti ovo nisam prigovarao, ali eto kako dokazuješ da si konstruktivan, ja ti baš kažem i da nisi...
Naravo tvoje pravo, samo ja ne volim preseravanje i foliranje...

Backoovan
Backoovan 2,308일 03:29

P.S.
Tih 20 hita sam nakon toga valjano nadoknadio udarajuci za Bugare mada to i nije toliko bitno (prebacio sam dmg za duplo, cak sam upalio i 2h buster da ne sprzim previse wella na vracanje stete).

igajunior
igajunior 2,308일 03:44

Pa ja ti ništa nisam ni rekao, već se nadovezao na komentar Hiperborejac...Nisam nikad ni pre pominjao, jer generalno nije to moja stvar...Svako igra za sebe kako misli da treba...Eto recimo moj izbor je da se ne naplaćujem i bojkotujem, jer imam sam za svoje potrebe, a i takva igra mi ne bi imala svrhu...Realno, ne kapiram likove koji misle da štetom mogu napraviti korist za nekoga, a nije da ih nema i to podosta...
Ipak je ovo samo igra, i virtuelna stvar...Rušio sam 3x land da udarim i podelim za Srbiju, nisam ni pominjao ni busao se..Tako igram, moj izbor...Kao što je i svačiji izbor kako će igrati...

Backoovan
Backoovan 2,308일 03:45

"Naravno, prvo upozorenje, kik, pa ban, sve po PSu..."

Laz.

Dozvoljeno je bilo da tvoj kumasin vredja i napusava pola kanala dobrih pola sata a kad se neko drznuo da ga spusti i da mu valjano odgovori onda se javio gospodin ministar u fazonu e to je to i onda dao ban i njemu i meni i omegi cini mi se..
S tim da je Omegi skinut ban (ne znam za tvog kumasina doduse xD mada to ocigledno da nije problem) dok je meni taj BAN ostao dobrih mesec dana.. I da nije intervenisam Omega stajao bi i dalje (skinut je kad smo trebali da radimo na onom projektu oko komisije za drzavljanstva).

Proservanje i foliranje?
Doktorirali ste to..

igajunior
igajunior 2,308일 03:54

Si svestan da ti pričaš o banovima na #resu, a nikad ih niko nije u istoriji podelio ko ti?

EdieeeAlb
EdieeeAlb 2,308일 05:36

AP je uvek imao ljude koji mogu da iznesu ceo mandat, a vi koliko se da primetiti ne mozete sa celom vasom koalicijom. Izigravas nekog advokata a i sam znas da ste fejlovali ceo mesec, a sve vam je na tacni ostavljeno. A primecujem da nema dezurnih advokata iz vase koalicije, vec ti glumis ludilo i pokusavas da stvoris imaginarnu sliku ili da prebacis krivicu na AP-SZR-SNO. To odlicno odavno radis, kada nemas argumenata. Smesno je to sto sada koristis USOS-a u losem kontekstu a do juce si se kleo u njega, i isti stajao uz njega,a bio je visoki funkcioner NSS-a. .

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC 2,308일 15:16

Kada kazes NSS pomislis na USoS. (citiram reci nekih iz komentara)
Pokusavaju da zasene lik i delo USoS-a ali im ne ide.
Ipak je to bilo zlatno doba NSS. Sada je stranka prepolovljena i ide putem pakla i stradanja, brukanja, kopiranja tudjih politika...
NSS je u najgorem polozaju od osnivanja a sve zbog konstantnih FAILova poslednjih meseci i loseg vodjenja drzave.

Leonida SRB
Leonida SRB 2,308일 05:59

Da li planiras u tu svoju glupo glavu da utuvis da ovo nije TWO da Asteria i Sirius imaju pribliznu dnevnu stetu, da madjari imaju u RW-ovima visoke koeficijente, da je Saveze i MOD Madjerske napravio losu strategiju, jel za to kriva Stranka koja ima 3-4 prestavnika u Vladi ?

Backoovan
Backoovan 2,308일 07:37

@Igajunior

eto jos jedna u nizu tvojih lazi.

Ja nikad nisam nikog u zivotu banovao sa bilo kog kanala (pogotovo ne sa resa) najpre jer ne verujem u to da treba gusiti slobodu izrazavanja a osim toga i ne umem da banujem (xD raspitaj se malo).

Jedina osoba za koju sam zamolio nekog na kanalu (cini mi se free area-u ) da banuje je bio neki inkognito igrac (mozda i sa proksija) koji se uporno logovao i ostavljao istovetan komentar sa kilometarskim psovkama i uvredama na racun 10-15 ljudi koji su bili na kanalu i cim ga bot izbaci on bi ulazio ponovo i samo isao na paste i ponovo ostavljao isti komentar...
To je trajalo poduze dok nije sklonjen na opste olaksanje svih.

Inace osim tog izolovanog slucaja nikad nisam nikog banovao ni sa kog kanala u zivotu niti sam zahtevao ban za nekoga.
N I K A D A

A ti nastavi i dalje da lazes i mazes kao sto si navikao da radis citavog zivota.

Poslednji Hiperborejac
Poslednji Hiperborejac 2,309일 01:12

emoj BAcko p ati si toliko iskompleksiran decko i jos pride izmanipulisan od strane pacova da za par zlatnika koje ti on baci seres po svemu sto je pozitivno samo ako je to u suprotnosti sa onim cime su te nalagali... No ne brini kako vi to kayete ´´ovo je samo igrica´´ ovde mozes da budes majmun ali nisi na tom nivou da shvatis da ovd e vazi jedno pravilo ´´sto trezan misli to pijan govori´´ prevedeno na eRep sve kako ovde radis tako ti se i u SZ desava...

Backoovan
Backoovan 2,309일 01:23

e moj Hiperbaricni pa jesam ti rekao da mi se ne javljas u komentar jer redovno brisem patos s tobom..
Nemas ti moralnog integriteta ni intelektualnog kapaciteta da mi bilo sta kazes a da se provuces s tim..

Vidis za razliku od mnogih ja sam dovodio zive ljude u igru i meni mojih 27-28 referala donose lovu..
http://prntscr.com/31kf5s

Ova prva dvojica na zalost ne igraju vise xD
Ali zaradili mi dovoljno..
Tako da mogu eventualno da pozajmim hrcku koji gold ako mu zafali za trening ugovor ili slicno..

Vidis za mojih 5 godina igranja ja sam vise golda podelio kroz lebac no sto tvoj nalog vredi kad se ceo skupi sa sve trening centrima xDD

Mene neko da kupi?
LoL

Ajde sad pali fejlaro jedna..

alQaddafi
alQaddafi 2,307일 18:11

Jeftino reklamiranje...

EdieeeAlb
EdieeeAlb 2,308일 05:10

Ma jok, ove je besplatna reklama vaseg fejla.

Radigast
Radigast 2,308일 00:06

Ma ovo je stvarno fino i uctivo napisano kako treba raspaliti po aktuelnoj vlasti!
Smejali ste se eBori a gori ste od njega, desavanja u savezu ,resursi, resetovani rw..samo vas tu eBora sije sa +3 razlike. ha ha
Laprdali ste o tome kako svako moze biti MoFa. Pa evo prilike da se pokaze umesnost naseg ministra u diplomatiji. On nije radio nista i zato je doslo do ovog izmedju madjara i rumuna a kad je stvar pukla i dosla do usijanja mi po ko zna koji put imamo pismo CP stranackim liderima u kome kaze: e nismo mi krivi madjari su nerazumni. Mogli bi malo da promenite sablon...

Dimitrij lvanov
Dimitrij lvanov 2,308일 00:30

Dokle god se glasovi budu kupovali!

Dio Hostilian
Dio Hostilian 2,308일 04:41

I dokle god ne bude SMS registracije (il' cega slicnog).

 
의견 붙이기

이것은 무엇입니까?

플레이어는 현실 기반 멀티플레이어 전략 게임인 eRepublik 유저들의 기사를 읽고 있습니다. 플레이어만의 캐릭터를 생성하여 전쟁의 영웅, 저명한 출판인 혹은 경제적인 거물이 되어서 플레이어 국가를 빛내보시길 바랍니다!